Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: Rīgas ''Dinamo'' - Maskavas ''Dynamo'' 3:4 P (spēle galā)

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Teksta tiešraide: Rīgas ''Dinamo'' - Maskavas ''Dynamo'' 3:4 P (spēle galā)
Lauris Dārziņš cīņā par ripu. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Rīgas ''Dinamo'' hokejisti mājas spēļu sēriju centīsies noslēgt uz pozitīvas nots, taču priekšā sarežģīts uzdevums - cīņa par punktiem pret Maskavas ''Dynamo''. Mājinieku treneri izlēmuši dot atpūtu Aleksanderam Salākam, vārtos sūtot Andreju Makarovu, bet viesu otrajā uzbrucēju trijniekā darbosies Miks Indrašis.

Rīgas ''Dinamo'' - Maskavas ''Dynamo'' 3:4 P (0:0;1:2;2:1;0:1)

Vārti: 27:41 Makmilans (Dārziņš, Sļepecs) 1:0, 29:33 Hietanens (Šipačovs, Čaikovskis, vair.) 1:1, 38:16 Tarasovs (Čaikovskis, Hietanens, vair.) 1:2, 41:18 Rēdlihs 2:2, 49:52 Sotnieks (Setdikovs, Protapovičs) 3:2, 56:16 Čajkovskis (Šipačovs, Jaškins, vair.) 3:3, 64:59 Šipačovs (Jaškins) 3:4.
Soda minūtes: 8:6
Vārtsargi: Andrejs Makarovs - Ivans Bočarovs

65` Spēle galā!

65` VĀRTI! Viesi soda rīdziniekus par aplamo izšķērdību un nokārto uzvaru. Jaškins izlaužas vārtu priekšā, no kurienes Šipačovs ripu pārbaksta pāri vārtu līnijai - 3:4. Tiesneši pārskata video, taču tas izrādās lieki - vārti tiek ieskaitīti.

65` Kas tikko notika laukumā? Setdikovs saņem ripu pustukša stūra priekšā, arī Bočarovs šķietamā bezcerībā vairs neraujas uz brīvo stūri, tomēr uzbrucējs izlemj ripu nedaudz padriblēt un atdot piespēli. Vairākums neizmantots.

63` Makmilans gandrīz sataisa nepatikšanas pie saviem vārtiem, tomēr Šipačovs pret kanādieti pārkāpj noteikumus. ''Dinamo'' iespēja spēlēt vairākumā četri pret trīs.

61` Papildlaiku rīdzinieki sāk ar Protapoviču, Setdikovu un Balinski. Uzbrukuma smailē nonāk Protapovičs, taču Bočarovs neļauj sev ripu izraidīt caur kājsargiem.

60` Pamatlaiks noslēdzies neizšķirti.

60` Indrašis izdara ļoti bīstamu metienu no labā uzbrukuma zonas flanga, ''Dinamo'' glābj vārtu stabs. Mirkli vēlāk no vārtu priekšas met Andrē Petersons, bet izcili spēlē Makarovs, ripu atsitot.

57` VĀRTI! Arī šoreiz mazākums izrādās liktenīgs, viesiem neilgi pirms pamatlaika beigām panākot izlīdzinājumu. Mihals Čajkovskis atkārto Hietanena vārtu guvumu no otras zonas puses - 3:3.

55` Maskavieši ļoti ilgi kontrolē ripu uzbrukuma zonā aizturētā soda laikā. Rīdziniekiem gaidāms grūts skaitliskais mazākums.

51` Uzbrukuma smailē nonāk Indrašis, kuram pietrūkst pavisam nedaudz, lai raidītu ripu vārtu stūrī. Tuvu vārtu guvumam otrā laukuma galā arī Džeriņš, kurš netrāpa no vārtu priekšas.

50` VĀRTI! Mājinieki piespiež pretinieku līderus aizsargāties un atgūst vadību. Protapovičs ar teicamu piespēli atrod uzbrukumam pieslēgušos Kristapu Sotnieku, kurš neatstāj variantus Bočarovam un izpilda rezultatīvu metienu - 3:2!

49` Maskaviešus otro reizi spēlē glābj vārtu pārliktnis - šoreiz pēc Bārtuļa metiena no zilās līnijas.

48` Labākais moments mačā Indrašim. Miks nomāna pretspēlētāju un izbrīvē vietu metieniem, taču raida ripu nedaudz virs pārliktņa.

47` Viesu pirmā maiņa vienādos sastāvos iespiež mājiniekus aizsardzības zonā gluži kā vairākumā. Makarovs atvaira Dmitrija Ogurcova metienu no distances, bet Gints Meija pēc tam spēj izvest ripu ārpus aizsardzības zonas.

45` Brjukvins izpilda pat trīs metienus pēc kārtas no vārtu priekšas, taču lieliski spēlē Makarovs, glābjot savu komandu.

42` VĀRTI! Rīdzinieki panāk izlīdzinājumu. Bočarovu ar plaukstas metienu vārtu devītniekā pārspēj Miķelis Rēdlihs - 2:2!

41` Sācies mača trešais periods. Jau pirmajā uzbrukumā Šipačovs un Tarasovs izraujas uz vārtiem divatā pret vienu aizsargu, bet Tarasovs šoreiz pažēlo mājiniekus, neuztverot partnera piespēli.

40` Otrā trešdaļa noslēgusies.

39` VĀRTI! Viesi realizē vēl vienu vairākumu un izvirzās vadībā. Vārtsargs atvaira vairākus pretinieku metienus, tomēr pretinieku individuālā meistarība izrādās pārāka par rīdzinieku aizsardzību - Tarasovs iegūst ripu vārtu priekšā, nedaudz iepauzē, noguldot Makarovu, un met ripu vārtos. 1:2.

37` Dmitrijs Jaškins tukšu vārtu priekšā netrāpa pa lēkājošu ripu, Makarovs glābj pēc Hietanena šāviena.

37` Pretinieku apmalē iegrūž Andris Džeriņš, atstājot ''Dinamo'' mazākumā.

36` Sļepecs kļūdās un zaudē ripu uzbrukuma zonā, ļaujot Tarasovam izslidot uz tikšanos aci pret aci ar Makarovu. Tomēr krietni nepieredzējušākā komandas biedra izraisīto ugunsgrēku pie savas komandas vārtiem nodzēš pirmā pāra aizsargi - Oskars Bārtulis meistarīgi pēdējā brīdī Tarasovam izsit ripu, bet Nerijus Ališausks kritienā bloķē viesu uzbrucēja atkārtotu mēģinājumu izcelties.

35` Uzbrukuma smailē nonāk Vladimirs Brjukvins, kurš izpilda negaidītu un asu metienu - Makarovs laicīgi to pamana un ripu nokontrolē.

33` No vārtu priekšas bīstami met Protapovičs, Bočarovs atvaira ripu ar kājsargu.

32` Kirils Sļepecs ātrajā pretuzbrukumā labā metiena pozīcijā izvirza Kristapu Zīli, aizsargs met virsū Bočarovam un vārtsargs ripu noķer.

30` VĀRTI! Viesi vairākumā panāk izlīdzinājumu. Makarovs tiek galā ar vairākiem ļoti bīstamiem metieniem, bet mājinieku vārtus uzlauž KHL rezultatīvākais aizsargs Jūso Hietanens, trāpot tālajā stūrī no labā iemetienu apļa - 1:1.

28` Eštons nopelna noraidījumu, rīdziniekiem mazākums.

28` VĀRTI! Mājinieki atklāj rezultātu un izvirzās vadībā. Dārziņa mestās ripas lidojuma virzienu vārtu priekšā veiksmīgi maina Makmilans, kuram astotais vārtu guvums sezonā - 1:0!

27` Rupju kļūdu, piespēlējot ripu aizvārtē. To pārtver viesu hokejists, kurš uzreiz izdara metienu praktiski tukšajos ''Dinamo'' vārtos - paveicas, ka metiens izdarīts no asa leņķa un vārtsargs laicīgi uzspēj atgriezties vārtos.

25` Makarovs nepārliecinoši nospēlē pēc Tarasova metiena, ripu atsit ar kājsargu, taču uz brīdi pazaudē no kontroles.

22` Vairākums netiek realizēts, bet rīdzinieki izveido divus ļoti bīstamus momentus uzreiz pēc tā beigām. Protapovičs izpilda viltīgu metienu apakšējā stūrī, Bočarovam knapi aizsniedzoties līdz ripai, bet Balinskis ar plaukstas metienu no distances norībina vārtu pārliktni.

21` Otrās trešdaļas sākumā rīdzinieku rīcībā vēl 80 sekundes vairākumā.

20` Pirmā trešdaļa noslēgusies.

20` Pretuzbrukumā aizskrien rīdzinieku trešā maiņa. Gints Meija tiek pie brīva metiena, tomēr uzbrucēja mestā ripa lido virsū vārtsargam. Tiesa, mājinieki tiek pie vairākuma.

17` ''Dinamo'' iztur mazākumu.

15` Viesi piespiež mājiniekus pirmo reizi šovakar pārkāpt noteikumus. Šoreiz uz noraidīto soliņu dodas Koltons Gilīss.

14` Vienādos sastāvos maz laukumā devušies Dārziņš un Makmilans, kuri atgriezušies pēc savainojumu sadziedēšanas. Rīdzinieki jau ilgāku laiku nav apdraudējuši Bočarova vārtus.

10` Līdz pašiem mājinieku vārtiem caur aizsardzības zonas vidu salīdzinoši viegli tiek Daņils Tarasovs, kurš uzbrukuma noslēguma fāzē nespēj apspēlēt jau noguldīto Makarovu.

8` Nelielu karuseli pie Andreja Makarova sargātajiem vārtiem sagriež Indraša maiņa. Pēc tam divreiz bīstami no vārtu priekšas met Andrejs Aleksejevs, Makarovs ir vietā.

7` Pirmajās minūtēs laukumā vērojams aizraujošs, uzbrūkoša stila hokejs. Pēc divām mazākumā pavadītām minūtēm apgriezienus uzņem arī maskavieši.

5` Vārtsargs Bočarovs glābj viesus pēc Brendona Makmilana un Ginta Meijas metieniem, ļaujot savai komandai izturēt mazākumu.

3` Lieliski uzbrūk mājinieku otrā maiņa, nopelnot vairākumu. Vispirms Kārters Eštons uz zilās līnijas apspēlē aizsargu un izpilda ļoti bīstamu metienu, pie atlēkušās ripas tiek Uvis Balinskis, kurš skaisti izlavierē caur pretinieku aizsardzībai un nonāk brīvs vārtu priekšā, kur tiek nogāzts.

1` Spēle sākusies! Mājinieki kā pirmo pret pretinieku līderiem Jaškinu, Šipačovu un viesu pirmo maiņu laukumā sūta Aleksandra Protapoviča uzbrucēju trijnieku.

Rīgas ''Dinamo'' sastāvs

Andrejs Makarovs (Aleksanders Salāks); Oskars Bārtulis – Nerijus Ališausks, Kristofers Berjlunds – Kristaps Sotnieks, Uvis Balinskis - Kristaps Zīle, Roberts Mamčics; Lauris Dārziņš - Brendons Makmilans - Kirils Sļepecs, Miķelis Rēdlihs – Daniels Bērziņš – Kārters Eštons, Gints Meija – Aleksandrs Protapovičs – Ņikita Setdikovs, Koltons Gilīss - Andris Džeriņš - Roberts Lipsbergs, Antons Trastašenkovs.

  -3 [+] [-]

, 2019-11-20 19:26, pirms 4 gadiem
Tiesraide seit - https://www.hokejatv.com/

  -2 [+] [-]

, 2019-11-20 19:26, pirms 4 gadiem
Tâtad liekam uz handicap -3.5 shots on goal Maskavai pie 1.73 odds. Tas nozīmē, ka Maskavai visas spēles laikā jāizdara par 4 metieniem vairāk kā Rīga. Praktiski free money, ja ņem, ka Rīga ir priekšpēdējā vietā šajā rādītājā un visas sezonas laikā tikai 6x ir izdarījusi vairāk metienus kā pretinieki un lielākā daļa bija sezonas sākumā, kā arī pēdējās spēles tiekam brutāli nomētāti ar 10+ starpību, kamēr Maskava, lai gan nemet daudz, atrodas pa vidu šajā rādītājā un ja pieņem, ka noteikti kontrolēs spēles gaitu, tad metienu būs vairāk. Par 16/19! Par Rīgu!!!

     [+] [-]

, 2019-11-20 19:31, pirms 4 gadiem
varētu strīmu ar latviešu nevis estu komentētājiem?

     [+] [-]

, 2019-11-20 19:50, pirms 4 gadiem
profesorsk rakstīja: Tâtad liekam uz handicap -3.5 shots on goal Maskavai pie 1.73 odds. Tas nozīmē, ka Maskavai visas spēles laikā jāizdara par 4 metieniem vairāk kā Rīga. Praktiski free money, ja ņem, ka Rīga ir priekšpēdējā vietā šajā rādītājā un visas sezonas laikā tikai 6x ir izdarījusi vairāk metienus kā pretinieki un lielākā daļa bija sezonas sākumā, kā arī pēdējās spēles tiekam brutāli nomētāti ar 10+ starpību, kamēr Maskava, lai gan nemet daudz, atrodas pa vidu šajā rādītājā un ja pieņem, ka noteikti kontrolēs spēles gaitu, tad metienu būs vairāk. Par 16/19! Par Rīgu!!!
Ak tu..jefiņ..no 19 16 izgāzušies padomi?

  +2 [+] [-]

, 2019-11-20 19:55, pirms 4 gadiem
hokejafaaans rakstīja: varētu strīmu ar latviešu nevis estu komentētājiem?
Savicka mongoļu varzas drāziens labāk izklausās esti brāļu valodā.
Oj oj oj

  -2 [+] [-]

, 2019-11-20 20:01, pirms 4 gadiem
Meija kas tas par metienu ?

     [+] [-]

, 2019-11-20 20:05, pirms 4 gadiem
Nu Dārziņš pavisam švaks palicis!

  -1 [+] [-]

, 2019-11-20 20:17, pirms 4 gadiem
norins rakstīja: Ak tu..jefiņ..no 19 16 izgāzušies padomi?
Ja būtu sekojis līdzi, tad tāpat kā visi citi būtu nopelnījis naudu 5 mēnešalgu apmērā nepilnos 2 menēšos.Sorry visiem, kam neatbildu uz privātām ziņâm, to ir par daudz, bet paldies, ka novērtējat manas analīzes!

  -4 [+] [-]

, 2019-11-20 20:17, pirms 4 gadiem
Sers f rakstīja: Savicka mongoļu varzas drāziens labāk izklausās esti brāļu valodā.
Oj oj oj
ed diirst daauni

  -4 [+] [-]

, 2019-11-20 20:33, pirms 4 gadiem
Sers f rakstīja: Savicka mongoļu varzas drāziens labāk izklausās esti brāļu valodā.
Oj oj oj
Izskatās, esi lietpratējs. pats laikam tiec drāzts
Slēpts komentārs: andromons2

     [+] [-]

, 2019-11-20 20:52, pirms 4 gadiem
Metienu attiecība 22:10 uz doto brīdi, pagaidām pāeliecinoši

  +3 [+] [-]

, 2019-11-20 20:52, pirms 4 gadiem
Skatos, Sers f ir pateicis ko tādu, kas vietējos krievus un fuņus ļoti sāpinājis.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-20 20:59, pirms 4 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Izskatās, esi lietpratējs. pats laikam tiec drāzts
Svensona desu neņemšu tev nost, tā ka nomierinies varēsi stieni pulēt turpmāk arī.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-20 21:01, pirms 4 gadiem
hokejafaaans rakstīja: ed diirst daauni
Pateica prāta invalīds kurš ir tik neattīstīts, ka pats nemāk neko atrast internetā.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-20 21:02, pirms 4 gadiem
andromons2 rakstīja: Namēja kuce ierunājās!
Neesi nu tik paškritisks

  +3 [+] [-]

, 2019-11-20 21:04, pirms 4 gadiem
Tarasovs rezultatīvs - sit golus gan futbolā, gan hokejā.

  -2 [+] [-]

, 2019-11-20 21:27, pirms 4 gadiem
Sotnieks viennozīmīgi labākais LV aizsargs !!!

     [+] [-]

, 2019-11-20 21:33, pirms 4 gadiem
36:15. Priekšlaicīgi apsveicu visus ar uzvaru!! 16/19 bezmaksas likmēs!!!!

     [+] [-]

, 2019-11-20 21:59, pirms 4 gadiem
dinamo r jus esat dalbajobi un miizali! citu vardu vairak nav. Kaa ble var taa papist kaa pedejas maukas.

  +4 [+] [-]

, 2019-11-20 22:00, pirms 4 gadiem
tie rīgas dinamo ir idjiotisma kalngals! debjīlisms! kā var tā sajirst spēli?!?!? taisa stulbjus noraidījumus - kā noraidījums tā gols! Pašiem vairākums - NULLE! Un pēdējā sekundē ielaist! Kretjīnisms, idjiotisms!!

  +2 [+] [-]

, 2019-11-20 22:01, pirms 4 gadiem
Vairākums papildlaikā vispār topā....Tur viens maskavietis+ Vārtsargs varēja aizsargāties ar tādiem tempiem un piespēlēm ij tad nebūtu iemetuši XD

  +3 [+] [-]

, 2019-11-20 22:02, pirms 4 gadiem
Kārtējais stulbums.Neārstējami.Ališausks sajauc hokeju ar grieķu-romiešu cīņu.Dabūja mazākumu.Kārtējo.Pirms tam jau divos dabūja iekšā.
Un noslēgums- pēdējās sekundes savā stilā.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-20 22:05, pirms 4 gadiem
Nu tas Ankipāna domu gājiens ot vairākumā,vispār murgs. Uzlaist 3 krievus+Dārziņu,ārprāts. Ir tak Makmilans,Miķelis,Eštons un aizsargi,bet,nē,šis izdomā murgu.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-20 22:06, pirms 4 gadiem
Vairākuma izvēle papildlaikā arī d-bīla! Divi jaunie krievi, Dārziņš kas šodien vairākkārt krita uz līdzenas vietas!😵

     [+] [-]

, 2019-11-20 22:06, pirms 4 gadiem
Žēl. Viens pats Ščipačovs metodiski nolika uz ausīm visu Dinamo... Pēdējo golu paši sev atveda, arī Makki neizglāba šoreiz, stūri nenosedza...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja