Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" sestajā spēlē pēc kārtas izcīna vismaz punktu, taču arī piedzīvo trešo neveiksmi pēc kārtas

Agris Suveizda

HK "Rīga" sestajā spēlē pēc kārtas izcīna vismaz punktu, taču arī piedzīvo trešo neveiksmi pēc kārtas
Kristaps Skrastiņš. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

"Rīga" Krievijas Jaunatnes hokeja līgā sestajā spēlē pēc kārtas ieguva vismaz punktu, tomēr piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, savā laukumā bullīšos piekāpjoties Maskavas "Krasnaya Armiya" (1:2).

Lai arī vārtu guvumu šoreiz bija krietni mazāk, starp vakardienas un šodienas savstarpējām spēlēm var vilkt vairākas līdzības. Arī šovakar pirmā vārtus guva "Rīga", arī šovakar pamatlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, un arī šovakar tomēr uzvarēja "Krasnaya Armiya" (vakar pagarinājumā ar 5:4.

Ja vakar pirmā ripa tika iemesta jau piektajā minūtē, šoreiz bija jāgaida līdz pirmās trešdaļas beigām, kad mājiniekus 18. minūtē vadībā izvirzīja Kristaps Roķis (1:0). Pirmajā periodā nebija neviena noraidījuma, toties otrās trešdaļas sākumā "Rīgai" nācās izturēt praktiski trīs mazākumus pēc kārtas. Rīdzinieki to sekmīgi izdarīja, tomēr 48. minūtē viesi no Maskavas atjaunoja līdzsvaru. To paveica Sergejs Suļovs (1:1).

Arī pēcspēles metienos precīzu mēģinājumu nebija daudz. Jau pirmajā sērijā trāpīgs bija Ričards Grīnbergs, taču ceturtajā sērijā Ņikita Dolgopjatovs panāca izlīdzinājumi. Nākamie vārti tika sagaidīti astotajā sērijā, kad Bruno Brūveri pārspēja Prohors Poltapovs, bet Kristaps Skrastiņš, kurš šodien kļūst pilngadīgs, nebija sekmīgs arī savā trešajā bullītī un neglāba no zaudējuma.

"Rīga" noslēdza desmit mājas spēļu sēriju un dosies uz Sanktpēterburgu, kur 24. un 25. novembrī viesosies pie "Dynamo". Maskavas "Krasnaya Armiya" izcīnīja jau divpadsmito uzvaru trīspadsmit spēlēs.

"Rīga" – Maskavas "Krasnaya Armiya" 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 0:1)
Vārti: 17:49 Roķis (Ošenieks) 1:0, 47:23 Suļovs (Kļimovs) 1:1, 65:00 Poltapovs 1:2
Metieni: 19:55
Soda minūtes: 8:4
Vārtsargi: Bruno Brūveris – Vsevolods Skotņikovs

Izmantotie resursi:
Хоккей. МХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...

     [+] [-]

, 2019-11-20 22:05, pirms 4 gadiem
Kas ar Vori noticis, trauma vai izkonkurēts?

     [+] [-]

, 2019-11-20 23:35, pirms 4 gadiem
Brūveris ir SC leģendas Artema Brūvera aka A-burta radinieks?