Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertiju diskvalificē uz vienu spēli, Frīzenbihleram atceļ piespriesto sodu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pertiju diskvalificē uz vienu spēli, Frīzenbihleram atceļ piespriesto sodu
"Valmieras" galvenais treneris Tamazs Pertija. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Latvijas Futbola federācijas (LFF) diciplinārlietu komiteja šodien notiekošajā sēdē uz vienu spēli diskvalificēja ''Valmieras'' galveno treneri Tamazu Pertiju, kurš papildus saņēma arī 100 eiro sodu. Diskvalifikāciju atcēla RFS futbolistam Kevinam Frīzenbihleram, bet pirmās līgas komanda ''Rēzekne'' saņēma tehnisko zaudējumu.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) disciplinārlietu komiteja 20. oktobra sēdē izskatījusi vairākus jautājumus. Vienas spēles diskvalifikāciju saņēmis ''Valmieras'' galvenais treneris Tamazs Pertija. Tāpat bijušais vairāku Virslīgas komandu treneris saņēmis 100 eiro naudas sodu par sistemātisku tehniskās zonas atstāšanu mačā pret ''Liepāju''.

Vienas spēles diskvalifikācijas saņēma arī ''Liepājas'' futbolists Jurijs Tkačuks, kā arī ''Riga'' spēlētāji Antonijs Černomordijs un Aksels Andresons. Čempione ''Riga'' saņēmusi arī 70 eiro lielu naudas sodu par apsardzes paviršu darbu spēlē pret ''Metta''. Diskvalifikācija atcelta RFS leģionāram Kevinam Frīzenbihleram, kurš saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju pēc noraidījuma nopelnīšanas derbijā pret ''Riga''.

Nepatīkamu lēmumu saņēmusi Nākotnes jeb pirmās līgas komanda ''Rēzekne'', kurai piespriests tehniskais zaudējums ar 0:3 pret ''Grobiņu''. Rēzeknieši nav varējuši aizvadīt 16. oktobra spēli, dienu pirms tās ar vēstuli vēršoties LFF Sacensību daļā, taču no soda tas nav paglābis.

Tas būtiski ietekmēs ''Rēzeknes'' cīņu par iekļūšanu Virslīgā, jo šobrīd ar 21 punktu 14 spēlēs tā ieņem ceturto vietu, par diviem punktiem atpaliekot no trešajā vietā esošās SK ''Super Nova''. Bez tam Ministru kabineta iespējami pieņemtā mājsēde līdz 14. novembrim var otrā spēcīgākā futbola turnīra uz laiku vai pavisam apstādināt.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13609/lff-dk-2...

     [+] [-]

, 2021-10-20 19:25, pirms 2 gadiem
uz ka'da pamata atcēla diskābeli RFS spēlētājam?