Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Dončičs: "Attiecības ar Porziņģi ir labas - problēmas radīja mediji, nevis mēs"

Agris Suveizda

Dončičs: "Attiecības ar Porziņģi ir labas - problēmas radīja mediji, nevis mēs"
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

LETA. Dalasas "Mavericks" zvaigzne Luka Dončičs uzsvēris, ka viņam ir labas attiecības ar komandas biedru Kristapu Porziņģi, lai gan mediji mēģina uzsvērt saspīlējumu abu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības līderu attiecībās.

Pirmajā sarunā ar žurnālistiem kopš 27. septembra slovēnis vietnei "Dallasnews" ar nelielu smaidu un plecu paraustīšanu komentējis attiecības ar liepājnieku. "Domāju, ka vairāk mums to nodarīja mediji," teica Dončičs. "Mēs paši ne. Tikai mediji to tā uztvēra. Es nezinu. Mums ir labas attiecības," viņš piebilda.

Starpsezonā par "Mavericks" galveno treneri kļuva Džeisons Kids, un pēdējās trīs nedēļās komandas pirmssezonas treniņu nometnē arī Dončičs labāk iepazinies ar viņu un pārējiem jaunajiem treneriem. Savu ceturto sezonu NBA Dončičs sāk ar pārliecību, ka ir uzlabota sadarbība ar komandas biedriem. "Domāju, ka mēs spēlējām lieliski, devām viens otram bumbu. Jo īpaši aizsardzībā mēs esam krietni labāki, domāju, ka mums tā ir atslēga veiksmei [un četrām uzvarām starpsezonā]."

Lai gan Kids nav pieredzējis Kristapa Porziņģa un Dončiča attiecības iepriekš, tagad viņš novērojis, ka viņiem ir spēcīga saikne - viņi sēž līdzās uz spēlētāju soliņa un sarunājoties pārtraukumos. Kids ievērojis, ka Dončičs bija pirmais no komandas biedriem, kurš steidzās pie Porziņģa, kad latvietis pakrita pārbaudes spēlē pret Šarlotes "Hornets". Trīs kopā aizvadītās pirmssezonas pārbaudes spēlē Dončičs un Porziņģis viens otram piespēlēja 11 reizes, gūstot 27 punktus. Pēdējā laikā arī sociālajos tīklos Dončičs biežāk publicē fotogrāfijas, kurās redzams kopā ar Porziņģi.

"Viņi abi spēlē šo spēli. Viņiem abiem ir jautri. Viņi abi ir mākslinieki laukumā," "Mavericks" līderu mijiedarbību raksturoja Kids. "Tas ir patiešām, patiešām labi. Es to redzu tikai tā. Neilgajā laikā, ko esmu pavadījis ar viņiem abiem, vienmēr esmu teicis, ka problēmas nav, jo viņi vienmēr sarunājas," paudis komandas galvenais treneris. Arī Dončičs sacījis, ka Porziņģis "tagad ir daudz labākā stāvoklī, domāju, jo īpaši garīgi. Domāju, ka tas ir redzams laukumā. Visiem redzams, ka viņš spēlē daudz labāk".

NBA pamatturnīrs dalasiešiem sāksies ceturtdien izbraukumā ar spēli pret Atlantas "Hawks".

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2021-10-20 14:43, pirms 2 gadiem
Teju visi mediji rakstam par Dončiča izteikumiem pievieno šo attēlu

     [+] [-]

, 2021-10-20 15:50, pirms 2 gadiem
Būs laba sezona
Jūtu

  +3 [+] [-]

, 2021-10-20 15:51, pirms 2 gadiem
Prieks par to! Ļoti gribētos lai šis duets dominētu laukumā!

     [+] [-]

, 2021-10-20 17:52, pirms 2 gadiem
pārāk daudz labu vārdu. Dzīve/spēle parādīs

     [+] [-]

, 2021-10-20 20:53, pirms 2 gadiem
Protams , tā ir ar tiem interneta troļļiem kas dzejo pirmo kas ienāk prātā

     [+] [-]

, 2021-10-20 22:55, pirms 2 gadiem
Tas jau nekas kā retais tikai zin, ka doncic ir gay