Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons: "Šobrīd mēs pat nedomājam, ka varētu zaudēt"

Rolands Eliņš

Girgensons: "Šobrīd mēs pat nedomājam, ka varētu zaudēt"
Zemgus Girgensons. Foto: Buffalo Sabres

Latviešu hokejists Zemgus Girgensons šonakt ar uzvaras vārtiem palīdzēja Bufalo „Sabres” tikt pie kārtējā panākuma jaunās NHL sezonas ievadā. Pēcspēles intervijā Bufalo medijam „Buffalo News” viņš norādīja, ka komandas sasniegumos liela loma ir klubā valdošā atmosfēra, kamēr galvenais treneri Ralfs Krīgers atzīmēja, ka šāds izbraukuma sērijas noslēgums liecina par spēcīgu raksturu viņa komandas hokejistos.

„Viss sākas no puišiem, kuri ir uz rezervistu soliņa,” pēc mača teica Zemgus Girgensons. „Visi saglabā pozitīvas emocijas. Šobrīd mēs pat nedomājam, ka varētu zaudēt. Tā tas ir bijis visās spēlēs šosezon līdz šim, un lieliski ko tādu pieredzēt.”

Tikmēr „Sabres” galvenais treneris Ralfs Krīgers, kurš pie komandas stūres debitējis izcili, izcēla spēles plāna ievērošanu: „Domāju, ka visi turējās pie uzdevumiem, par kuriem bijām vienojušies iepriekš. Ir ļoti grūti aizvadīt šādu trīs izbraukuma spēļu sēriju – trīs spēles četrās dienās pret spēcīgiem pretiniekiem – un reizē arī turpināt izpildīt spēles plānu. Šoreiz tas notika visu 60 spēles minūšu garumā. Domāju, ka bijām pelnījuši uzvaru.”

„Parādījām raksturu un neatlaidību,” turpināja Krīgers. „Trīsreiz nenoturējām pārsvaru, bet tāpat tikām pie uzvaras, atradām veidu, kā to panākt. Patiešām iespaidīgi, ka mūsu hokejisti spēja parādīt šādu cīņassparu un vēlmi uzvarēt izbraukuma sērijas pēdējā spēlē. Esmu patiešām lepns par savu komandu.”

Pēc šodienas uzvaras Bufalo komanda ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un ar 34 gūtiem vārtiem tā ir otra rezultatīvākā komanda līgā. Bufalo un Girgensons nākamo spēli aizvadīs pēc trim dienām, šoreiz uzņemot „Sharks” savā laukumā.

Izmantotie resursi:
https://buffalonews.com/2019/10/20/...

  +2 [+] [-]

, 2019-10-20 17:27, pirms 5 gadiem
Galvenais visas sezonas garuma, nevis ka pagajoso sezona!

  +2 [+] [-]

, 2019-10-20 17:41, pirms 5 gadiem
Krīgers ir diezgan jaudīgs treneris. Redzēsim... Uzvaru sērijas Bufalo epizodiski ir bijušas arī iepriekš, tas pats par sevi vēl nav rādītājs. Kas būs tālāk?
Slēpts komentārs: Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans

  +4 [+] [-]

, 2019-10-20 19:02, pirms 5 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Gan jau atšālēsies gan pats, gan arī visa komanda.
Smuki pakakāji? Tagad savāc aiz sevis un neaizmirsti apslaucīties.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-20 20:15, pirms 5 gadiem
Pagājušo sezonu iesāka līdzīgā manierē, bet cerēsim, ka šajā sezonā noturēs uzņemto tempu, jo komanda spēlē patiešām lieliski...

  +6 [+] [-]

, 2019-10-20 20:21, pirms 5 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Gan jau atšālēsies gan pats, gan arī visa komanda.
Uz Šveici tu Zemgu sūti jau no brīža, kad sāka spēlēt NHL...

     [+] [-]

, 2019-10-20 20:43, pirms 5 gadiem
Loti pareizi un precizi Zemgus saka. Profesionals sportists ari nedrikst domat, ka zaudes, ir jadoma, ka uzvaret

  -1 [+] [-]

, 2019-10-20 20:47, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Uz Šveici tu Zemgu sūti jau no brīža, kad sāka spēlēt NHL...
vispār jau uz Austriju !!!