Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: Strāķim 34 punkti, Miezim - 38

Andrejs Siliņš

LBL2: Strāķim 34 punkti, Miezim - 38
Nauris Miezis.
Foto: BK "Ķekava"

Guntaram Strāķim gūstot 34 punktus, piektdien "Kandava/COMPOR" Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas spēlē ar 106:96 pieveica "OC Limbažus". Divas pārējās spēles noslēdzās ar sagrāvēm.

Kandavnieki savu līdzjutēju priekšā uzņēma Limbažu komandu, un līdzīgā cīņā labāk nospēlēja pēdējo ceturtdaļu, izcīnot otro uzvaru trijos mačos - 106:96. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 34 punktiem bija Guntars Strāķis, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles. Zaudētāju sastāvā Armandam Ošiņam 31 punkts, septiņas bumbas un četras piespēles. Limbažiem šis bija otrais zaudējums trīs spēlēs.

B grupā trešais panākums četros mačos "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskolas" komandai, kas izbraukumā neatstāja nekādus variantus "Līvanu stiklam" - 109:47. Uzvarētāju sastāvā seši spēlētāji guva vismaz desmit punktus. Klāvam Dubultam 20 punkti un 12 atlēkušās bumbas, bet Tomam Kohanovam 17 punkti un desmit rezultatīvas piespēles. Līvāniešiem neviens spēlētājs nespēja sakrāt pat desmit punktus, bet komanda piedzīvoja otro neveiksmi trijos mačos.

C grupā bez zaudējumiem turpina "Ķekava", kas sezonas trešajā spēlē ar 115:60 sagrāva "Madonu/BJSS". 38 punkti, sešas bumbas zem groziem un piecas pārtvertas bumbas Naura Mieža kontā. 18 punktus un septiņas piespēles pievienoja Mārtiņš Šteinbergs. Madoniešiem ar 16 punktiem izcēlās centrs Artūrs Škute. Madonas vienībai šis bija otrais zaudējums trīs aizvadītajās spēlēs.