Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Čempionāta atklāšanas spēlē - "Lekrings" pret "Lielvārdi"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šovakar pulksten 19:30 ar spēli Cēsu sporta kompleksā starp vīriešu Virslīgas čempioni "Lekringu" un vicečempioni "Lielvārdi" tiks atklāta Latvijas Florbola čempionāta 21.sezona.

Šķiet, vēl pavisam nesen sekojām 20.čempionāta gaitai, kur par regulārā turnīra uzvarētājiem kļuva "Lielvārdes" florbolisti, bet Cēsu "Lekrings" ieņēma 3.vietu. Abas komandas bez pārliecīgas piepūles nokļuva līdz finālam (lielvārdieši pusfinālā ar trīs spēļu sērijā pārspēja "Ķekavu", bet cēsniekiem vajadzēja četrus mačus, lai uzvarētu Rīgas "RTU/Inspecta"). Finālam vairāk spēka bija saglabājuši "Lekringa" florbolisti, kuriem čempionu titula iegūšanai vajadzēja tikai piecas spēles, pēdējā no tām oponenti tika sakauti ar 8:2.

Starpsezonu periodā abas šīvakara pretinieces skārušas ne pārāk lielas pārmaiņas, jūtamākas tās ir lielvārdiešiem, kuru spēlējošais treneris un viens no uzbrukuma līderiem Mihails Kostusevs noslēdza līgumu ar Šveices klubu. Dažādu iemeslu dēļ vismaz pagaidām čempionātam nav pieteikti Artūrs Mudelis, Jānis Virsnītis, Toms Delviņš un Edgars Urtāns. Komandu papildinājis Ivans Kokins no Daugavpils, ierindā atgriezies labu laiku Virslīgā neredzētais Aigars Delvers, bet no vietējās sporta skolas "Lielvārde" savā sastāvā iekļāvusi 1997.gadā dzimušo Oskaru Dūdenu. Lielvārdes komandu tagad vada galvenais treneris Sergejs Aleksandrovs, bet par viņu fizisko formu rūpējas treneris Gatis Heidingers.

"Lekringā" šosezon neredzēsim Kristapu Vasiļjevu, kurš devies uz Zviedriju gan mācīties, gan spēlēt florbolu. Komandas vārtsargu līniju papildinājis Anrijs Vents, kurš pārnācis no Stalbes "Pārgaujas". Cēsnieku rindās iekļauti arī Roberts Visockis, kurš iepriekš spēlēja "Lekrings-1" sastāvā, bet no jauniešiem klāt nācis 1995.gadā dzimušais Roberts Sudmalis.

Cēsu "Lekrings" arī šosezon noteikti būs viena no galvenajām pretendentēm uz čempiones titulu. Savu aizpērnās sezonas panākumu noteikti gribētu atkārtot lielvārdieši, bet, pat ja tas neizdosies, no medaļu pretendentiem svītrot viņus noteikti nevajadzētu. Interesanti, ka tieši šīs abas komandas jau oktobra pirmajā pusē pārstāvēs mūsu valsti kausu izcīņas turnīrā - "Lielvārde" dosies uz Somiju, lai paspēkotos ar pasaules labākajām komandām Čempionvienību kausā, bet "Lekringa" ceļš vedīs uz Slovākiju, kur cēsnieki noteikti mēģinās iegūt savā īpašumā EuroFlooball kausu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2013-09-20 15:44, pirms 11 gadiem
Par skaistu 1.spēli jaunajā sezonā un Lielvārdes uzvaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-20 19:35, pirms 11 gadiem
Internetā nekur nevar skatīties spēli?

     [+] [-]

, 2013-09-20 19:37, pirms 11 gadiem
everythingidoidoitbig rakstīja: Internetā nekur nevar skatīties spēli?
Diemžēl nē. Šosezon būs translācijas no Kocēniem, Valmieras, Liepājas un Lielvārdes.