Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

„Neftekhimik” turpina pārsteigt un kļūst par KHL līderiem

Aigars Roze
Aigars Roze

„Neftekhimik” turpina pārsteigt un kļūst par KHL līderiem
"Nefekhimik" komanda 2012/2013. gada sezonu iesākusi veiksmīgi

Trešdien tika aizvadītas kārtējās Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēles. Ņižņijnovgorodā vietējais „Torpedo” uzņēma viesus no Ņižņekamskas „Neftekhimik”, bet Jūliusa Šuplera trenētā „Donbass” savā laukumā cīnījās pret Habarovskas „Amur”.

„Neftekhimik” uzvar bullīšos un ieņem pirmo vietu līgā

Spēles rezultātu Ņižņijnovgorodā atklāja latviešu tāllēcējas Inetas Radēvičas vīrs Pjotrs Ščastļivijs, kurš spēles 11. minūtē panāca 1:0 mājnieku labā. Jau pēc 6 minūtēm viesi izlīdzināja rezultātu, kad vairākumā precīzi meta Jegors Milovzarovs. Otrās trešdaļas vidū viesi panāca 1:2, kad skaitlisko vairākumu izmantoja Renāts Mamaševs, bet jau pēc piecām minūtēm savu izdevību izmantoja arī „Torpedo” komanda, vairākumā precīzs bija Martins Ternbergs, bet rezultatīvu piespēli nopelnīja bijušais Rīgas „Dinamo” spēlētājs Mets Elisons. Trešajā trešdaļā lieliskas iespējas gūt vārtus bija abām komandām, tomēr pietrūka pavisam mazliet, un vārti tā arī netika gūti. Papildlaika piecās minūtēs abas komandas apmainījās ar bīstamiem uzbrukumiem, bet rezultāts tā arī nemainījās un uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienu sērijā, kur veiksmīgāki izrādījās viesi izcīnot uzvaru ar 2:3. „Neftekhimik” šosezon pārsteidz, jo šobrīd kļuvuši par KHL sezonas līderiem – 16 punkti 7 spēlēs.

„Donbass” izvirzās vadībā, bet zaudē

Spēle Doņeckā sākās aktīvi, pirmajā periodā mazliet lielāks pārsvars bija Šuplera trenētajam „Donbass”, bet abu komandu vārtsargi darbojās nevainojami. Otrā perioda sākumu abas komandas veica vareni. Vispirms Vaclavs Nedorosts izvirzīja vadībā mājniekus, tomēr Ukrainas kluba prieki nebija ilgi, jo jau pēc piecpadsmit sekundēm rezultāts kļuva 1:1, bet vēl pēc minūtes jau 1:2 viesu labā. Vārtus guva Dmitrijs Šitjikovs un Jakubs Petružaleks. Otrā perioda beigās mājnieki tomēr spēja izlīdzināt rezultātu, kad precīzs bija somu uzbrucējs Jani Tupurainens. Trešās trešdaļas sākumā „Amur” guva vārtus, kas izrādījās arī uzvaru nesošie. Precīzs bija Aleksands Osipovs. Spēles beigu rezultāts 2:3. Šuplera trenētā komanda sezonu uzsākusi neveiksmīgi – sešās spēlēs izcīnīta viena uzvara, piedzīvoti trīs zaudējumi un vēl divas reizes nācies kapitulēt pēcspēles metienos.

  -1 [+] [-]

, 2012-09-20 01:08, pirms 12 gadiem
baigi kruta tikai spelejusi ari pret sobrid stabilam lejasgala komandam vitjaz, baris, jugra torpedo severstal

  +5 [+] [-]

, 2012-09-20 01:17, pirms 12 gadiem
Nu re, Jakupovs dosies uz līderiem!

  +1 [+] [-]

, 2012-09-20 01:41, pirms 12 gadiem
bus loti labs paligs komandai notureties tur visu sezonu.
domaju ar to ka bus top3 sava konference.
maize rakstīja: Nu re, Jakupovs dosies uz līderiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-09-20 02:37, pirms 12 gadiem
līdzīgi kā Amur pagājušo sezonu uzsāka. Turējās pirmās vietās, bet uz beigām knapi tika playoff, bet vismaz tika

  +2 [+] [-]

, 2012-09-20 05:54, pirms 12 gadiem
seemslegit rakstīja: Ehh, būtu Torpedo uzvarējis bullīšos, būtu 6 punkti par šodienas mačiem progrnožu spēlē.
Kurš vēl gaida kad KHL mājaslapā beidzot tiks ieveitoti pēdējās Sibir spēles momenti ?
Negaidi.
Apskaties te:
Video: Kulda divreiz pārspēj «Spartak»...

     [+] [-]

, 2012-09-20 07:27, pirms 12 gadiem
Pašlaik šitie ir galvenie tatāri,priekšā galvenajiem tatāriem no Kazaņas.

  +1 [+] [-]

, 2012-09-20 10:09, pirms 12 gadiem
a kas tur tik pārstidzošs? katru gadu kāda komanda pārforsē ar sagatavošanos un sezonas pirmo pusi noauļo kā [nīl]zirgs (pag sezon amūrs), un pēc tam nosēžas kā begemts, ja neftehimik sezonu beigs kaut vai top 8...vienu sezonu arī vitjaz pirmo mēnesi/divus turējās galvgalī, bet plejofos netika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-09-20 10:29, pirms 12 gadiem
Neftehimik spēlē ātru un agresīvu hokeju, līdzīgi ka Rīga - visai interesanti bija skatīties viņu spēli, vienīgi citu reizi nedaudz pārcentās.