Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" cer uz Rondo atgriešanos sastāvā jau šonakt

Rolands Eliņš

"Lakers" cer uz Rondo atgriešanos sastāvā jau šonakt
Ražons Rondo. Foto: AFP/Scanpix

NBA kluba Losandželosas „Lakers”, kas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ir iedzinējos 0-1 pret Portlendas „Trail Blazers”, varētu sagaidīt saspēles vadītāja Ražona Rondo atgriešanos sastāvā. Viņš NBA burbulī vēl nav spēlējis.

Ražons Rondo savainojumu guva pirms pusotra mēneša. Viņam nācās atstāt NBA burbuli, lai veiktu labās rokas īkšķa operāciju, un viņš izlaida pilnīgi visas līdzšinējās „Lakers” spēles pēc sezonas atsākšanās, taču tagad viņa statuss nākamajai spēlei noteikts kā „uz jautājuma zīmes”.

„Viņa situācija ir tieši tāda, kā norādīta oficiālajā statusā – uz jautājuma zīmes. Rondo dalību spēlē vērtēju ar 50:50 iespēju,” sacīja „Lakers” galvenais treneris Frenks Vogels. „Rondo ir kārtīgi pastrādājis, taču mēs vēlamies, lai viņš atgriežas sastāvā tad, kad ir gatavs, nevis pirms tam.”

„Lakers” pirmajā sērijas spēlē pret Portlendu cieta zaudējumu un lielu daļu vakardienas treniņa pavadīja, analizējot šīs spēles atkārtojumu. ESPN ziņo, ka 14 NBA sezonas aizvadījušais Rondo bijis viens no aktīvākajiem šajā diskusijā.

Rondo šosezon piedalījies 48 spēlēs, kurās vidēji guvis 7.1 punktu un izdalījis 5.0 rezultatīvas piespēles. Viņš pārsvarā ieņēmis rezervista pozīciju un aizvada savas karjeras mazāko spēles laiku (vidēji 20.5 minūtes vidēji mačā).

Vogels neatklāja, vai plānojis pārmaiņas sākumsastāvā. Pastāv iespēja, ka pret Portlendu sākumsastāvā varētu tikt izmantots Kails Kuzma, kamēr Entonijs Deiviss tiktu pārcelts uz piektā numura pozīciju, bet ierastais sākumsastāva centrs Džaveils Makgī spēlētu mazāk. Vogels atzina, ka izslēgšanas spēlēs jārēķinās ar konkrētu pretinieku un regulārās sezonas iestrādātās sastāva rotācijas ne vienmēr ir derīgas.
„Lakers” un Portlendas spēle šonakt sāksies 4:00.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-08-20 18:28, pirms 4 gadiem
Tas tāpat nepacels 3p%