Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Video: Darbi sakrīt ar vārdiem: Ibrahīmovičam izcils "hat-trick" pret MLS līderiem

Zviedru un visas Eiropas futbola aizvien spēlējošā leģenda Zlatans Ibrahīmovičs nekad nav bijis pieticīgs savā pašvērtējumā un aizvadītajā nedēļā medijiem atgādināja savu pārliecību, ka ir pārliecinoši labākais spēlētājs Ziemeļamerikas vadošajā līgā MLS. Pirms spēles pret MLS līderi "Los Angeles" Zlatans komentārā vēlreiz apstiprināja savu iepriekš pausto, bet mača gaitā to apliecināja arī ar darbiem. Losandželosas derbijā "Galaxy" superzvaigzne vairāk nekā 27 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē guva trīs izcilus vārtus un palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru ar 3:2.

Ibrahīmovičs šosezon izcēlies ar 16 vārtu guvumiem, kas ir otrais labākais rādītājs. Piecus vārtus vairāk spējis gūt "Los Angeles" meiskāņu uzbrucējs Karloss Vela. "Galaxy" turnīra tabulā Rietumu konferencē ieņem otro vietu 12 komandu konkurencē, no "Los Angeles" atpaliekot par deviņiem punktiem.

Fils Foudens un Kīrans Tripjē. Foto: Zumapress/Scanpix

Trešo bērnu sagaidījušais Foudens atgriezies Vācijā un gatavojas astotdaļfinālam

Anglijas futbola izlases pamatsastāva spēlētājs Fils Foudens pēc sava trešā bērna dzimšanas atgriezies Vācijā, lai turpinātu dalību EURO 2024 turnīrā.
Rodrigo Gaučis. Foto: Aiga Veisa
9

"Grobiņa" satriec Latgales blici un mūk prom no "Liepājas"

"Tonybet" Virslīgā savu lielāko uzvaru ceturtdienas vakarā atkārtoja "Grobiņas" futbolisti, kuri ar rezultātu 3:0 apspēlēja viesus no tālās Daugavpils. Divus vārtus kurzemnieku labā guva Rodrigo Gaučis.
Kiljans Mbapē. Foto: Sipa/Scanpix
19

Noskaidroti "Euro 2024" astotdaļfinālu pāri un izspēles zari

Šovakar ar Gruzijas vēsturisko uzvaru pār Portugāli un Turcijas kompensācijas laikā izrauto uzvaru pār Čehiju noslēdzies Eiropas čempionāta futbolā grupu turnīrs. No 24 komandām atsijātas astoņas, bet pārējās 16 turpinās cīņu par titulu. Izslēgšanas spēles startēs 29. jūnijā.