Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Melnkalnes izlases naturalizētais amerikānis pievienojas "Caja Laboral"

Melnkalnes izlases naturalizētais amerikānis pievienojas "Caja Laboral"
Teilors Ročestijs
Foto: sports.fr

Spānijas basketbola klubs Vitorijas "Caja Laboral" piektdien paziņojis par līguma parakstīšanu ar saspēles vadītāju Teiloru Ročestiju, kurš pašreiz kopā ar Melnkalnes izlasi gatavojas Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm. Savukārt dienu iepriekš Vitorijas vienība pagarināja līgumu ar argentīnieti Andresu Nočioni.

Ceturtdien "Caja Laboral" paziņoja par sadarbības pagarināšanu uz nākamo sezonu ar 32 gadu veco uzbrucēju Andresu Nočioni, kurš komandai pievienojās martā. Pirms tam iepriekšējos astoņus gadus Nočioni bija spēlējis NBA. Tieši no Vitorijas vienības, kad tā vēl startēja zem "TAU Ceramica" nosaukuma, Nočioni 2004. gadā devās uz NBA. Pašreiz Nočioni kopā ar Argentīnas izlasi gatavojas Olimpisko spēļu basketbola turnīram, kas sāksies jau nākamās nedēļas beigās.

Piektdien "Caja Laboral" atklāja savu nākamo noslēgto darījumu. Spānijas komandai pievienosies naturalizētais amerikāņu saspēles vadītājs Teilors Ročestijs, kurš pagājušajā sezonā "Le Mans" sastāvā kļuva par Francijas vicečempionu. 37 spēlēs Francijas līgā Ročestijs vidēji guva 16,3 punktus un atdeva 6,4 rezultatīvas piespēles. Pirms tam 27 gadus vecais Ročestijs spēlējis arī Turcijā un Vācijā.

Šogad Ročestijs ieguva Melnkalnes pilsonību, tāpēc kopā ar šīs valsts izlasi gatavojas Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm. Vakar un šodien Melnkalnei pārbaudes spēlē tiekas ar Latvijas izlasi. Pirmajā spēlē melnkalniešiem pārliecinoša uzvara (94:76), bet šovakar latvieši lūkos atspēlēties. Spēles sākums pl. 20:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-20 15:22, pirms 12 gadiem
Nu jomajo - kā var tādu nosaukumu izdomāt Autor, gribu redzēt vēl kādus brīnumus!