Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Batlers pēc zaudējuma ķeltiem: ''Viņi centās mūs pazemot un viņiem tas izdevās''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Batlers pēc zaudējuma ķeltiem: ''Viņi centās mūs pazemot un viņiem tas izdevās''
Džimijs Batlers. Foto: AP/Scanpix

Maiami ''Heat'' līderis Džimijs Batlers pamatīgi kritizēja savas komandas sniegumu pēc zaudējuma sērijas otrajā mačā savā laukumā pret Bostonas ''Celtics''.

''Jā, pēc šāda zaudējuma ir jāvirzās uz priekšu, bet man to nepatīk darīt. Zaudējumam ir jāsāp. Viņi centās mūs pazemot un viņiem tas izdevās. Mums tas ir jāsaprot. Jāizmanto kā degviela turpmākajai sērijai. Jāapzinās, ka spēli viegli izlaist no rokām, kad spēlē pret komandu, kas labi darbojas abos laukuma galos. Kopumā mums vienkārši jāspēlē labāk. Uzvarēt viesos būs grūts uzdevums, bet, ja ''Celtics'' tas izdevās, to varam arī mēs,'' paškritsks pēc Austrumu konferences fināla otrās spēles bija Maiami ''Heat'' līderis Džimijs Batlers.

Floridas štata vienībai mačā nevarēja palīdzēt pamatsastāva aizsargs Kails Laurijs, kurš iedzīvojies muskuļa savainojumā. Viņu aizvietot centās ''Heat'' līderis Batlers: ''Man principā jādara Kaila Laurija darbs, cenšoties apgādāt partnerus labās pozīcijās, lai viņi varētu demonstrēt savu labāko sniegumu un justies labi. Tāds ir mans uzdevums. Neuzskatu, ka par to būtu atbildīgs treneris Spolstra vai Bams Adebajo. Tas ir mans uzdevums.''

Pats Batlers spēli pret ķeltiem noslēdza ar 29 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām. Sērijas trešā spēle Bostonā paredzēta 22. maijā pulksten 3:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/jimmy-butl...