Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Tairons Lū par saņemto kritiku ''Clippers'' līderu atpūtināšanā: ''Man pie kājas''

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Tairons Lū par saņemto kritiku ''Clippers'' līderu atpūtināšanā: ''Man pie kājas''
Tairons Lū. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Losandželosas ''Clippers'' galvenais treneris Tairons Lū ticis kritizēts par vienības līderu - Pola Džordža un Kavai Lenarda, kā arī citu pamatsastāva spēlētāju - atpūtināšanu regulārās sezonas noslēgumā, jo tas esot darīts tīšām, lai eņģeļu pilsētas vienība nedaudz atkāptos no Rietumu konferences augšgala un lai play-off pirmajā kārtā nenāktos spēlēt pret turpat bāzēto iepriekšējās sezonas čempioni ''Lakers'', taču ''Clippers'' stūrmanis uz to atbildējis visai vienaldzīgi.

Losandželosas ''Clippers'' pēdējās divās regulārās sezonas spēlēs atpūtināja abus kluba līderus - Polu Džordžu un Kavai Lenardu -, kā arī citus pamatsastāva spēlētājus, un abos mačos tika piedzīvoti zaudējumi pret šīs sezonas pastarītēm - Hjūstonas ''Rockets'' un Oklahomsitijas ''Thunder'', kas Rietumu konferences kopvērtējumā ļāva noslīdēt uz ceturto vietu.

Tādējādi ''Clippers'' galvenā trenera Tairona Lū virzienā šajā sakarā veltīta kritika, ka tas darīts tīšām, uz ko Lū atbildējis vienaldzīgi: ''Man pie kājas, ko citi domā. Es nelasu tviteri, man ir vienalga. Mums veselība šoreiz bija svarīgāka. Komanda šobrīd ir vesela, un tas bija mūsu mērķis.''

''Lakers'' šonakt jāaizvada play-in spēle pret Goldensteitas ''Warriors'', un uzvaras gadījumā vienība tiks izsēta ar konferences septīto numuru, kas nozīmēs pirmo kārtu pret Fīniksas ''Suns'', bet zaudējuma gadījumā būs jāaizvada spēle ar Sanantonio ''Spurs'' un Memfisas ''Grizzlies'' dueļa uzvarētāju, kur būs jāizcīna uzvara, lai ezernieki varētu nodrošināt pēdējo vietu play-off un sākt izslēgšanas spēles pret līgas regulārās sezonas līderi Jūtas ''Jazz''. Ja zaudējums tiks piedzīvots arī šajā spēlē, tad ''Lakers'' izslēgšanas spēles šosezon ies gar degunu.

''Clippers'' izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tiksies ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas ''Mavericks'', un pirmais mačs paredzēts jau 22. maijā. Arī iepriekšējā sezonā pirmajā kārtā šīs komandas spēkojās savā starpā, un virsroku sērijā ar 4-2 ņēma ''Clippers'' basketbolisti.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-05-20 08:59, pirms 3 gadiem
Pie kājas tas gan nav Mavericks. Laikam jau atkal vis beigsies ar 1.kārtu

     [+] [-]

, 2021-05-20 09:46, pirms 3 gadiem
Jebkurš no mums viņa vietā arī atpūtinātu līderus. Kāda jēga riskēt ar savainojumiem nenozīmīgā spēlē. Un man arī būtu pie kājas.
Par spēli pret Mavs laikam būs jāpiekrīt. Uz papīra LAC izskatās ļoti stiprāka. Mavs turpretī ļoti nestabila šosezon. Vienīgā cerība uz Play-off PG un aizdomīgi miegaino KL spēli.

     [+] [-]

, 2021-05-20 13:06, pirms 3 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Jebkurš no mums viņa vietā arī atpūtinātu līderus. Kāda jēga riskēt ar savainojumiem nenozīmīgā spēlē. Un man arī būtu pie kājas.
Par spēli pret Mavs laikam būs jāpiekrīt. Uz papīra LAC izskatās ļoti stiprāka. Mavs turpretī ļoti nestabila šosezon. Vienīgā cerība uz Play-off PG un aizdomīgi miegaino KL spēli.
Kawhi jau sen uzlicis mīksto uz čempionāta spēlēm, uz to cerēt nevajag. Toties Dončičs uz sezonas beigām pamatīgi nosēdies fiziski, un jācer uz KP un THJ labu spēli ar Bronsona palīdzību. Ja nē - būs Mavs sagrāve.