Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pretinieki iekļūst FIBA Izaicinājuma kausa "Final Four"

"Ventspils" pretinieki iekļūst FIBA Izaicinājuma kausa "Final Four"
Rikijs Poldings (pa kreisi) ar 24 punktiem bija rezultatīvākais "EWE Baskets" uzvarā.
Foto: FIBA Europe

Otrdienas vakarā Oldenburgā (Vācija) un Izmirā (Turcija) tika noskaidrotas atlikušās divas FIBA Izaicinājuma kausa "Final Four" dalībnieces. Franču "BCM Gravelines" un krievu "Krasnye Krylia" pievienojās "EWE Baskets" no Vācijas un BK "Ventspils" pretinieki "Last 16" posmā "Pinar Karsiyaka", izšķirošajās spēlēs izcīnot uzvaras pār, attiecīgi, Južnijas "Khimik" (100:78) un "Paris Levallois" (85:69).

Turku komanda, pateicoties jau pirmajā ceturtdaļā iekrātajam 13 punktu pārsvaram, ar 85:69 pieveica franču "Paris Levallois" komandu. Uzvarētāju rindās pa 22 punktiem guva Roberts Diksons un Viljams Tomass, otrajam pievienojot arī 10 atlēkušās bumbas. "Double-double" ar 11 punktiem un 10 bumbām zem groziem nopelnīja arī Melvins Sanderss. Parīzes komandas vilcējs šovakar bija Šons Mejs ar 23 punktiem un astoņām atlēkošajām bumbām, bet Endrjū Elbisī pievienoja deviņus punktus un deviņas rezultatīvas piespēles.

Oldenburgā vietējā "EWE Baskets" komanda ar 100:78 uzvarēja Južnijas "Khimik" (Ukraina). Vācu kluba labā 24 punktus guva Rikijs Poldings, bet Adams Čabs pievienoja 22 ačus. Villijs Dīns ķīmiķu rindās bija rezultatīvākais ar 23 punktiem.

FIBA Izaicinājuma kausa "Final Four" notiks no 26. līdz 28.aprīlim. Fināla cīņu rīkošanu uzņemsies kāda no četrām dalībniecēm, pieteikumus var iesniegt līdz šīs nedēļas beigām. Neskatoties uz norises vietu, jau tagad ir zināms, ka pusfinālos 26.aprīlī savā starpā sacentīsies "Pinar Karsiyaka" un "EWE Baskets", bet otrajā pārī spēkosies "BCM Gravelines" un "Krasnye Krylia".

Izmantotais avots:
FIBA Europe