Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko sasniedz Dubaijas dubultspēļu ceturtdaļfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko sasniedz Dubaijas dubultspēļu ceturtdaļfinālu
Aļona Ostapenko. Foto: SIPA/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar čehietei Kateržinu Sinjakovu bez 2. kārtas mača spēlēšanas iekļuva Dubaijas "Premier 5" turnīra ceturtdaļfinālā, jo no cīņas atteicās Kanādas tenisiste Džīnija Bušāra, kura šonedēļ spēlēja ar ASV pārstāvi Sofiju Keninu.

Bušāras un Keninas duets janvārī uzvarēja Oklendas WTA "International" sērijas turnīrā, kur abas izcīnīja pirmo WTA titulu dubultspēlēs. Viņas šonedēļ Dubaijā 1. kārtā ar 3:6, 7:5, 10:8 pieveica dubultspēļu speciālistes Džaosunu Jangu un Abigeilu Spīrsu, kuram rangā attiecīgi 28. un 31. vieta. Bušārai ir tikai 141., bet Keninai 116.

Kanādas tenisiste vakar vienspēļu turnīra 2. kārtā sīvā mačā ar 6:7(4), 4:6 zaudēja Simonai Halepai, cīņas laikā sūdzoties par vēdera sāpēm, kas vēlāk kļuva par izstāšanās iemeslu no dubultspēļu turnīra.

Ostapenko un bijusī pāriniece junioru laikā Sinjakova debijas turnīru pieaugušo konkurencē sāka ar 6:2, 6:3 uzvaru pār "wild card" saņēmušo ASV un Krievijas duetu Džūlija Elbaba/Aļona Fomina.

Ostapenko šobrīd rangā ir 66. vietā, pēc 900 punktu zaudēšanas no pagājušā gada Dohas "Premier 5" turnīra piedzīvojot lielu kritienu no 37. vietas. Tiekot Dubaijas ceturtdaļfinālā, nopelnīti 190 punkti.

Sinjakova ir pašreizējā ranga līdere, viņa pagājušajā sezonā ar savu pastāvīgo pārinieci Barboru Krejčikovu uzvarēja divos "Grand Slam" turnīros – "French Open" un Vimbldonā.

Latvijas un Čehijas duets šodien saņēma vēl vienu labu ziņu – rīt ceturtdaļfinālā nebūs jātiekas ar spēcīgo Timejas Babošas un Kristinas Mladenovičas pāri, jo ar pirmo numuru izsētā Ungārijas un Francijas komanda ar 4:6, 6:1, 5:10 zaudēja Larai Aruabarenai un Keitlinai Kristianai (Spānija/ASV), kurām rangā ir attiecīgi 37. un 44. vieta.

Slēpts komentārs: sinajs

     [+] [-]

, 2019-02-20 12:39, pirms 5 gadiem
sinajs rakstīja: Vai tad resnīte kādam vēl interesē?
nezinu ko tu tenisa daļā dari... porņiki ir citur