Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Štelmahers slavē komandas raksturu

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Štelmahers slavē komandas raksturu
Roberts Štelmahers diriģē ventspilnieku spēli pret "Karsiyaka"
Foto: haberturk.com

Lai gan BK "Ventspils" basketbolistiem FIBA Izaicinājuma kausa spēlē Turcijā nācās atzīt "Karsiyaka" komandas pārākumu 75:84, ventspilnieku galvenais treneris Roberts Štelmahers pēc mača atrada arī iemeslus savu komandu paslavēt.

Roberts Štelmahers atzina, ka spēles likteni lielā mērā izšķīra pirmais puslaiks, kas mājiniekiem padevies ļoti veiksmīgs: "Pirmās divas ceturtdaļas "Karsiyaka" nospēlēja ļoti labi, ar augstu precizitāti realizējot metienus, arī no tālās distances. Nebija viegli apturēt šādu sniegumu, taču, pacietīgi darbojoties aizsardzībā, izdevās spēli izlīdzināt. Jā, mēs zaudējām, kas, protams, nepriecē, taču esmu lepns par saviem spēlētājiem, kas šādā atmosfērā nesalūza, bet turpināja cīnīties. Mēs esam jauna komanda un spēles šādu skatītāju priekšā mums bija lieliska pieredze."

Atmosfēras un līdzjutēju nozīmi uzsvēra arī "Karsiyaka" galvenais treneris Ufuks Sarica: "5000 skatītāji mūs šodien dzina uz priekšu un brīžos, kad klājās smagāk, deva papildus spēkus. Nebija viegli, jo nācās iztikt bez vairākiem ārējās līnijas spēlētājiem (amerikānis Džons Dieblers savainojumā iedzīvojās jau mača laikā – aut.), tomēr pratām kontrolēt spēli gandrīz visu mača laiku un uzvarēt. Esam iekļuvuši astotniekā, par ko esmu ļoti priecīgs, bet mūsu mērķis ir iet vēl tālāk un spēlēt Final4."

"Nav viegli spēlēt šādā atmosfērā, šādu līdzjutēju priekšā, pret tik spēcīgu komandu, bet vēl smagāk ir atspēlēties. Mēs centāmies kaut ko mainīt šajā spēlē, taču tā īsti izsist sāncenšus no ritma neizdevās," pēc spēles izteicās ventspilnieku uzbrucējs Artūrs Bērziņš.

Izmantotie resursi:
por.haberler.com
fibaeurope.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-02-20 13:44, pirms 11 gadiem
Ja VEF ir pārāk "veca" komanda,izlidojot no Uleb kausa, BKV ir pārāk jauna komanda, pēc zaudējuma Turcijas 4.komandai. Kad mums būs tā kā vajag??