Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

''Rīga'' mājas spēļu maratonu iesāk ar 0:3

Krišs Upenieks

''Rīga'' mājas spēļu maratonu iesāk ar 0:3
Gustavs Grigals
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) septiņu mājas spēļu maratonu šovakar Inbox.lv ledus hallē Piņķos iesāka HK ''Rīga'', kas nespēja gūt vārtus un ar 0:3 piekāpās Sanktpēterburgas ''Dinamo'' hokejistiem.

Pirms nedēļas Čeropovecā ar 3:1 uzvaru pret vietējo ''Almaz'' rīdzinieki noslēdza četru spēļu izbraukumu, un šodien pēc ilgāka pārtraukuma aizvadīja spēli mājās, spēkojoties ar Sanktpēterburgas ''Dinamo'' hokejistiem, kas stabili Rietumu konferencē atradās izslēgšanas spēļu zonā, kamēr mūsējiem 11. pozīcija.

Pagalam neveiksmīga rīdziniekiem izvērtās pirmās trešdaļas vidusdaļa, kad 15 sekunžu laikā tika ielaistas divas ripas (0:2). Otrajā periodā ''Rīgai'' bija iespēja trīs reizes spēlēt skaitliskajā vairākumā, taču tā arī pārspēt pretinieku vārtsargu mūsējie nespēja un arī pēc 40 minūtēm bija iedzinējos ar 0:2.

47. minūtē mājinieki savos vārtos ielaida jau trešo ripu un nonāca pagalam sarežģīta situācijā (0:3). Līdz spēles beigām tā arī nevienus vārtus mājiniekiem atgūt neizdevās, lai gan spēles gaitā tika izdarīti 28 metieni, uz ko Sanktpēteburgas komanda atbildēja ar 36.

32 spēlēs "'Rīga'' iekrājusi 40 punktus un atrodas 11. vietā 13 punktus aiz astotās vietas, kas komandai garantētu dalību ''play-off'''. Jau rīt komandas Piņķos savā starpā aizvadīs vēl vienu cīņu.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт