Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vokers atgriežas ''Knicks'' sastāvā, bet izvairīgi atbild par nākotni Ņujorkā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vokers atgriežas ''Knicks'' sastāvā, bet izvairīgi atbild par nākotni Ņujorkā
Kemba Vokers. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas ''Knicks'' sastāvā zaudējumā pret Bostonas ''Celtics'' naktī uz svētdienu atgriezās Kemba Vokers, kurš nebija spēlējis kopš 26. novembra. Pēc spēles basketbolists izvairīgi atbildēja par savu nākotni Ņujorkā, paužot, ka vēlas spēlēt.

Kemba Vokers Ņujorkas ''Knicks'' pievienojās šajā vasarā pēc tam, kad Bostonas ''Celtics'' viņu aizmainīja uz Oklahomsitijas ''Thunder'', bet basketbolists vienojās ar komandu par sava līguma izpirkšanu. Ar ''Knicks'' Vokers noslēdza divu gadu līgumu par 20 miljoniem ASV dolāru.

Sezonas ievadā sadarbība neizveidojās kā cerēts un novembra beigās galvenais treneris Toms Tibodo lēma spēlētāju izņemt no vienības rotācijas.

Covid-19 pandēmija ieviesa korekcijas un mačā pret Bostonas ''Celtics'', kurā Ņujorka piekāpās ar 107:114, tai palīdzēt nevarēja deviņi basketbolisti. Tas lika Tibodo sastāvā iekļaut Vokeru, kurš kļuva par ''Knicks'' rezultatīvāko basketbolistu ar 29 gūtajiem punktiem. Šī bija pirmā Vokera spēle kopš 26. novembra, kad Ņujorka spēkojās pret Fīniksas ''Suns''.

''Zinu, ka man ir jāspēlē, tāpēc jūtos labi. Neatkarīgi no situācijas, kurā esmu, turpināšu koncentrēties savam darbam. Vienalga, ko komandai no manis vajadzēs, to arī tai sniegšu,'' pēc spēles pauda Vokers, kamēr galvenais treneris Toms Tibodo spēlētāja sniegumu vērtēja lakoniski. ''Viņš nospēlēja ļoti labi.''

Pēc spēles Vokeram jautāja, vai viņš vēlas turpināt spēlēt Ņujorkā, uz ko basketbolistam atbildes nebija. ''Vēlos spēlēt. Nezinu, kāda būs nākotne. Zinu, ka man ir daudz ko dot šai komandai. Tas ir vairāk jautājums augstākstāvošiem cilvēkiem.''

Kemba Vokers 722 NBA spēlēs vidēji guvis 19.7 punktus un atdevis 5.3 rezultatīvas piespēles. Karjeras laikā spēlētājs bez Ņujorkas pārstāvējis arī Šarlotes ''Hornets'' un Bostonas ''Celtics''. Ņujorkas ''Knicks'' ar 13 uzvarām 30 spēlēs ieņem 12. vietu Austrumos.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-12-19 13:47, pirms 2 gadiem
Looooooti nestabils,šodien labi nospēlēja,nakamās 2 vas var tikpat labi būt gūs 10 punktus,un kļūda pēc kļūdas...

     [+] [-]

, 2021-12-19 15:00, pirms 2 gadiem
Rezultatīvākais komandā bija Fuenjē nevis Kemba.