Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers'' sastāva likstas turpinās: Deiviss spiests izlaist vismaz četras nedēļas

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

"Lakers'' sastāva likstas turpinās: Deiviss spiests izlaist vismaz četras nedēļas
Entonijs Deiviss savainojuma gūšanas brīdī.
Foto: AP/Scanpix

No Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers'' rotācijas uz vismaz četrām nedēļām izkritis pamatcentrs Entonijs Deiviss, kurš pagājušās nakts zaudējumā pret Minesotas ''Timberwolves'' (92:110) iedzīvojies ceļgala sastiepumā.

Centra spēlētājs mača pirmās ceturtdaļas beigās pagrieza potīti, taču trešajā ceturtdaļā savainoja kreiso ceļgalu, kad viņam uz kājas, zaudējot balansu, uzkrita ''Timberwolves'' basketbolists Džeidens Makdaniels. Deiviss centās pēc tam doties uz ģērbtuvēm paša spēkiem, bet sāpju grimasēs pie izejas nokrita uz grīdas.

Eņģeļu pilsētas vienībai jau ilgu laiku savainojumu dēļ nevar palīdzēt Trevors Ariza un Kendriks Nans, bet Covid-19 veselības un drošības protokolā šobrīd atrodas Dvaits Hovards, Teilens Hortons-Takers, Malīks Monks, Eivrijs Bredlijs un Ostins Rīvss. Tagad vēl vismaz mēnesi komandai nāksiet iztikt arī bez Entonija Deivisa. Sākotnēji protokolā bija ievietots arī Rasels Vestbruks, taču pēc tam izrādījās, ka pozitīvās analīzes bijušas kļūdainas.

Sastāva problēmu dēļ ezernieku rindas papildināja Aizeja Tomass, kurš vakardienas spēlē sameta 19 punktus. Zvaigžņotā ''Lakers'' šobrīd nebūt nerāda sniegumu, kāds no komandas tika gaidīts, sezonai sākoties. Šobrīd Losandželosas vienība ar bilanci 16-14 ierindojas Rietumu konferences sestajā vietā, bet 28 gadus vecais Deiviss vidēji spēlē palīdzējis ar 23,3 punktiem un 9,9 bumbām zem groziem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/boxscore/_...