Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Balodis: “100% varējām labāk, varam no sevis izspiest vairāk”

Jānis Celmiņš
Piedāvājam īsas pēcspēles sarunas ar Latvijas izlases futbolistiem Alvi Jaunzemu un Danielu Balodi pēc mūsu valstsvienības zaudējuma Eiropas čempionātā kvalifikācijas turnīra spēlē pret spēcīgo Horvātijas izlasi.

Jau vēstīts, ka Latvijas valstsvienība 18. novembra vakarā Skonto stadionā 2024. gada Eiropas futbola meistarsacīkšu kvalifikācijas ciklu noslēdza ar zaudējumu (0:2) pret Horvātiju.
Vērtējums: +1

  +3 [+] [-]

, 2023-11-19 01:19, pirms 5 mēnešiem
Nu un kāpēc tad neizspiedāt vairāk, ja jau varējāt???

  +7 [+] [-]

, 2023-11-19 01:51, pirms 5 mēnešiem
Varam no sevis izspiest vairāk... Kaut kur šo jau esmu dzirdējis. Man, kā potenciālajam futbola fanam, gribētos dzirdēt šo - atdevām sevi visu, nevaram sev ko pārmest utt... Neviens neprasa uzvaru pār Horvātiju, bet, ja dzirdam "Varam no sevis izspiest vairāk", ir divi varianti - beigt spēlēt vai godprātīgi atteikties no dalības izlasē. Ja pat 18. novembrī nevaram no sevis izspiest vairāk, Daini - uzredzēšanos! Jūs šo komandu lipinājāt kopā vairāku gadu garumā, un tā arī nesalipinājāt... Nezaudējiet stāju, pakāpjaties nostāk no pieaugušo izlasēm. Paldies!

  +4 [+] [-]

, 2023-11-19 11:12, pirms 5 mēnešiem
Pārāk spiest ar nevajag- sāks smirdēt

     [+] [-]

, 2023-11-19 11:39, pirms 5 mēnešiem
Biksītes taču vieta vēl bija, vajadzēja tomēr mēģināt izspiest........

  +3 [+] [-]

, 2023-11-19 13:09, pirms 5 mēnešiem
Balodi, nesatraucies, skaidrs, ka varējāt labāk, bet treneris teica, ka ir OK... tā kā nepārdzīvo!

Treneri jau sen vajadzēja atlaist, atlase taču netika izgāzta pēc šīs spēles, bet jau sen. Tagad jaunajam trenerim pie lielas veiksmes var sanākt savākt komandu uz pirmajām spēlēm un neizgāzt arī nākamo atlasi. Skaidrs, ka vajadzīgas lielas pārmaiņas un fani tādas ir pelnījuši.

Starkovu marinēja, bet viņam vismaz bija nopelni, viņš tomēr aizveda mūs uz Euro 2004, bet kādi Dinim ir panākumi? Uzvara pār Moldovu? Ar Luksemburgu mēs jau vairs neceram uz 100% uzvaru. Pēc zaudējuma 0:2, bez pilnīgi nevienas iespējas. Treneris var atļauties pateikt, ka spēle bija ok... top komanda, uz ko mēs vispār ceram... nu tā nevienu atlasi nav bijis.

Dainim pašam ir jāatkāpjas un būtu vēl jāatvainojas skatītājiem, ka izgāzis atlasi, nevis vēl pateikt, ka nevarēja labāk un apvainoties, ka neviens nenovērtē viņa "sasniegumus". Kaut kādam elementāram kaunam taču jābūt.

     [+] [-]

, 2023-11-19 17:56, pirms 5 mēnešiem
Baloža jaunskungs !
Tad kāda velna pēc Jūs neizspiedāt no sevis vairāk !?!
Bija mūsu Latvijas 105. dzimšanas diena,ja dzīvojat kaut kur savos apvāršņos un to Jums neviens pirms tam nav sacījis,ka šādās dienās jāgrauž zāle, lai pierādītu,ka esat letiņš un cienat mūsu valsts cilvēkus,tad Dains taču to pirms spēles atgādināja ??
Par viņu ir atsevišķs stāsts un viņu sāks tirināt attiecīgās iestādes par apzinātu Latvijas futbola gremdēšanu un sabotierismu.
Patriotisms,kā redzams, jums visai brigādei ir nulles līmenī, bet to, diemžēl, nevar iemācīt,ja treneris nestrādā Latvijas labā.