Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" uzņems Valgas latviešu brigādi, Liepāja centīsies sarūgtināt "Juventus"

"Valmiera" uzņems Valgas latviešu brigādi, Liepāja centīsies sarūgtināt "Juventus"
Varis Krūmiņš
Foto: Jānis Priedītis

Baltijas Basketbola līgas (BBL) ietvaros šovakar tiks aizvadīti pieci mači. Divus no tiem tiešraidē būs iespējams vērot arī Sportacentrs.com – "Valmieras" cīņu ar "Valga Maks ja Moorits" un "Liepājas/Triobet" spēkošanos ar Utenas "Juventus".

Vidzemes Olimpiskajā centrā "Valmiera" sacentīsies ar Valgu. Valmierieši ir viena no divām B grupas līdervienībām ar četrām uzvarām piecās spēlēs, tikmēr "Valga Maks ja Moorits" ir divi panākumi piecos mačos.

Valmierieši vakar paziņoja par amerikāņu uzbrucēja Džastina Hērta piesaisti, taču šovakar viņš vēl nedosies laukumā. Pagājušo sezonu Grieķijā pavadījušais Hērts varētu debitēt svētdien, kad "Valmiera" izbraukumā spēkosies ar "Baronu/LDz" Latvijas Basketbola līgas ietvaros.

"Valga Maks ja Moorits" šajā sezonā pārstāv vairāki Latvijas basketbolisti un arī treneris Varis Krūmiņš, kurš iepriekš ilgu laiku ir strādājis ar Valmieras komandu. Latviešu sniegums ir ievērojama daļa no visas Valgas komandas – īpaši izceļas Jurijs Aleksejevs, kura kontā ir vidēji 20,8 punkti un 10,6 atlēkušās bumbas, taču vērā ņemamu ieguldījumu sniedz arī Kalvis Krūmiņš, Edgars Krūmiņš, Māris Ļaksa un Reinis Strupovičs. "Valmiera" pretī liek Mārča Vītola 13,4 punktus un 3,6 rezultatīvas piespēles un Viktora Iļjina 11,6 punktus un astoņas bumbas zem groziem.

"Liepāja/Triobet" savā laukumā uzņems Utenas "Juventus". Lietuvas komanda ir uzvarējusi visās četrās spēlēs, tikmēr liepājniekiem ir divas uzvaras trijos mačos. "Liepājai/Triobet" papildus emocijas sagādājusi nesenā uzvara pār Latvijas čempionvienību "Ventspili" (81:76), bet BBL vienīgais zaudējumu piedzīvots pret Rakveres "Tarvas" (65:89).

Liepājnieku rindās BBL spēlēs ar 13,7 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām produktīvs ir Lauris Blaus, bet 15 punktus pievienoja lietuvietis Edgars Žeļonis. 11 punkti vidēji spēlē Dveina Džonsona rēķinā.

Spēlē Valmierā sāksies plkst. 18:30, bet Liepājā stundu vēlāk – plkst. 19:30. Abus mačus būs iespējams vērot Sportacentrs.com, bet Valmieras spēles pirmo puslaiku rādīs arī Sportacentrs.com TV "Lattelecom" Interaktīvās televīzijas 411. kanālā.

Citās spēlēs "Barons/LDz" (1-2) Mārupes sporta centrā spēkosies ar Pērnavas komandu (1-2), bet "Jēkabpils" (4-1) izbraukumā sacentīsies ar "Lietkabelis" (3-2) basketbolistiem. Dienas piektajā mačā "Prienai" (1-3) spēlēs ar "TLU Kalev" (1-4).

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-19 11:54, pirms 9 gadiem
Šodien "daudz" basketbola, BBL pat 4 letiņi pret citiem. Ceru uz 4:0, bet uzdevums šķiet vieglāks tikai Baronam, pārējiem būs pagrūti, bet jācer uz "lielo LV dienu"!

  +5 [+] [-]

, 2014-11-19 13:44, pirms 9 gadiem
ceru, ka Valmiera zaudēs, lai jau Varim tiek uzvara, jo baigi nesmuki atlaida pērn.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-19 23:18, pirms 9 gadiem
Viss beidzas kristigi. Varim parliecinosi labaka komandas vadisana, tacu zaudejums, kamer Valmierai jau otra pec kartas apmeram pec vien scenarija pilnigi nekada komandas spele izmocita,mtomer uzvara.