Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bertānam astoņi punkti uzvarā pār bijušo komandu "Olimpiju"

Andrejs Siliņš

Bertānam astoņi punkti uzvarā pār bijušo komandu "Olimpiju"
Dāvis Bertāns
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Pirmdienas vakarā latviešu uzbrucēja Dāvja Bertāna pārstāvētā Belgradas "Partizan" vienība Adrijas Basketbola līgas spēlē viesos ar rezultātu 86:82 apspēlēja citu Eirolīgas komandu Ļubļanas "Olimpija", izcīnot septīto uzvaru deviņās aizvadītajās spēlēs šosezon.

"Olimpijai" nedaudz labāk pagaidām veicies Eirolīgas regulārajā sezonā, taču Adrijas līgā aina ir pretēja - "Partizan" atrodas starp līderēm, kamēr Ļubļanas komandai vieta tuvāk tabulas vidusdaļai. Lai gan pirms šīs spēles bukmeikeri favorītes statusu atvēlēja mājiniecei "Olimpija", jau pirmajā puslaikā "Partizan" demonstrēja labāku sniegumu. Lai gan pārsvaru noturēt neizdevās, Belgradas komanda svinēja panākumu - 86:82.

Latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns mačā pret savu bijušo komandu laukumā devās uz maiņu, spēlēja 23 minūtes un 52 sekundes, guva astoņus punktus (2p. 3/4, 3p. 0/1, s.m. 2/3), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas (viena no tām uzbrukumā), pārtvēra trīs bumbas, izprovocēja divas piezīmes, pats saņēma vienu un savāca labāko lietderības rādītāju savā komandā (+12).

Rezultatīvākais mača spēlētājs bija 22 gadus vecais slovēņu aizsargs Jaka Blažičs, kura kontā 22 punkti, kā arī piecas atlēkušās bumbas. "Partizan" rindās 13 punktus sameta Vladimirs Lučičs, kuram arī sešas bumbas zem groziem, bet pa 12 punktiem guva Dežans Musli un Drū Gordons, kuram arī septiņas bumbas.

"Partizan", tāpat kā "Igokea", ir septiņas uzvaras un divi zaudējumi un dalīta līderes vietā turnīra tabulā. "Olimpijai" četras uzvaras un pieci zaudējumi, kas dod septīto vietu tabulā.

Izmantotie resursi:
abaliga.com

  +6 [+] [-]

, 2012-11-19 23:44, pirms 12 gadiem
Super! Prieks lasīt rakstus par viņu, un ar nepacietību atkal gaidu video.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-20 14:32, pirms 12 gadiem
sekojot futbolistu piemēram, gūtos grozus nesvinēja un ar katru guvumu kļuva skumīgāks un bēdīgāks...