Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

A.Kurucam neveiksmīga spēle, ''Baskonia'' turpina uzvaru sēriju Eirolīgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

A.Kurucam neveiksmīga spēle, ''Baskonia'' turpina uzvaru sēriju Eirolīgā
Artūrs Kurucs. Foto: Baskonia

ULEB Eirolīgā šovakar trešo uzvaru tikpat spēlēs izcīnījusi Artūra Kuruca ''Baskonia'', kas šovakar, ļoti veiksmīgi aizvadot ceturto ceturtdaļu, ar 92:75 pārspēja Belgradas ''Crvena zvezda''. Neveiksmīgi gan laukumā iesaistījās latvietis, kurš astoņās minūtēs punktus neguva.

• Perfekto sezonas sākumu ULEB Eirolīgā turpina Artūra Kuruca pārstāvētā ‘’Baskonia’’, kas šodien savā laukumā, labāk aizvadot otro puslaiku, ar 85:72 pārspēja Belgradas ‘’Crvena zvezda’’.

• Pēc pirmā puslaika piecu punktu pārsvars bija viesiem, bet, sākot ar trešo ceturtdaļu, laukumā labāk spēlēja mājinieki. Noslēdzošajās 12 minūtēs tie ‘’Crvena zvezda’’ grozā iemeta 33 punktus, tādējādi svinot drošu uzvaru.

• ‘’Baskonia’’ sezonu sākusi ar trim panākumiem tikpat spēlēs un pagaidām ir viena no trijām komandām aiz ‘’Fenerbahce’’ un Berlīnes ‘’Alba’’, kas joprojām cīnās bez zaudējumiem.

• Kurucs laukumā pavadīja astoņas minūtes, taču palika bez punktiem. Sev atvēlētajā laikā viņš četras reizes pārkāpa noteikumus un vienu reizi kļūdījās.

• 21. oktobrī ceturtās kārtas ietvaros ‘’Baskonia’’ savā laukumā uzņems Pireju ‘’Olympiakos’’.

• Jau ziņots, ka pirmo uzvaru Eirolīgā šonedēļ svinēja Rolanda Šmita Kauņas ‘’Žalgiris’’, kas savā laukumā pašā mača izskaņā apspēlēja Boloņas ‘’Virtus’’.

ULEB Eirolīgas trešā kārta

DatumsSpēleRezultāts
18.10Žalgiris – Virtus68:65
Anadolu Efes – Valencia91:92
Fenerbahce – ASVEL84:63
Maccabi – Monaco78:70
Bayern – Barcelona73:84
Partizan – EA7 Emporio Armani75:80
19.10ALBA – Panathinaikos94:65
Baskonia – Crvena Zvezda92:75
Real Madrid – Olympiacos