Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Riga" mača galotnē izrauj uzvaru pret "Jelgavu"

19. oktobrī Skonto stadionā, Rīgā, norisinājās SynotTip futbola Virslīgas pārceltā 16. kārtas spēle starp "Riga" FC un FK "Jelgava". Pirmajā puslaikā komandas rādīja diezgan vienmuļu spēli, un bīstamu momentu īsti nebija, ja neskaita pāris sitienus garām vārtiem no labām pozīcijām. Otrajā puslaikā "Riga" pārņēma iniciatīvu, radīja vārtu gūšanas iespējas, un pat divas reizes trāpīja pa vārtu stabu (Armands Pētersons un Ivans Jeņins). Viesiem bija mazāk iespēju, labākā no tām bija lietuvietim Karolim Laukžemim, tomēr uzbrucējos no soda laukuma vidus sita garām vārtiem. Likās, ka komandas tā arī paliks pie neizšķirta rezultāta, tomēr pašā mača izskaņā mājinieki spēja izraut uzvaru. Pēc pārtvertas piespēles saspēle starp Pētersonu, Bogdanu Vaščuku un Robertu Savaļnieku rezultējās precīzā igauņa Vaščuka sitienā. 1:0 mājinieku labā, un "Riga" turpina cīņu par 5. vietu, kamēr "Jelgava" attālinās no čempionu titula.
Vērtējums: +3

  -1 [+] [-]

, 2016-10-20 13:37, pirms 8 gadiem
nožēlojams skats uz tribīnēm. Tas ir pzd.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-20 17:33, pirms 8 gadiem
Riga uzvarēja pelnīti!

     [+] [-]

, 2016-10-22 01:45, pirms 8 gadiem
Pelnīta uzvara Rīgai. Būtu žēl, ja divreiz sitot pa stabu, tā arī neizdotos gūt vārtus. Jāsaka, ka Vaščuks pēc savas pievienošanās komandai ir ļoti pozitīvi pārsteidzis - ātrs, tehnisks un, kas pats galvenais, prot gūt vārtus.