Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Rilovs: "Dacjuks ir labākais hokejists pasaulē"

Agris Suveizda

Rilovs: "Dacjuks ir labākais hokejists pasaulē"
Pāvels Dacjuks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šovakar Maskavas CSKA Kontinentālās hokeja līgas spēlē savā laukumā ar 3:0 pieveica Prāgas "Lev". Pēc mača īpaši tika slavēts Pāvels Dacjuks, kurš trešos vārtus guva ar spīdošu solo gājienu. Kamēr Zdeno Hāra Dacjuku ierindoja labāko spēlētāju trijniekā, CSKA aizsargs Jakovs Rilovs sacīja, ka Pāvels, viņaprāt, ir labākais hokejists pasaulē.

"Vai piekrītu,ka Dacjuks ir labākais hokejists valstī? Ne tikai Krievijā, bet arī pasaulē. Par to runāju arī agrāk, un vienmēr esmu bijis pārliecināts, ka Pāvels ir visas planētas labākais hokejists. Prieks, ka ar viņu iepazināmies vēl "Dynamo" un ka tagad kopā izejam laukumā," teica Jakovs Rilovs. "Zdeno Hāra šodien uz mani neatstāja nekādu iespaidu. Un, ja paskatās uz rezultātu, redzams, ka visa "Lev" komanda nespēja parādīt labu hokeju. Kuri NHL hokejisti man iepatikušies? Lieliski spēlē Iļja Kovaļčuks. SKA tas ir ļoti labs papildinājums. Un vispār ceru, ka NHL lokauts ilgs pēc iespējas ilgāk."

"Vai aizvadījām savu labāko spēli šosezon? Nē, nē, arī pirms tam neslikti spēlējām. Vienkārši pret "Lev" teicami darbojāmies aizsardzībā un nopelnījām to "nulli". Pēdējās spēlēs man patiešām viss izdodas. Esmu sācis labāk izskatīties un esmu ieguvis pārliecību par saviem spēkiem. Izlase? Katrs sapņo tajā nokļūt! Ļoti ceru, ka būšu komandā un uzspēlēšu Eirotūrē," Rilovs turpināja. Savas domas pēc spēles izteica arī "Lev" zvaigzne Zdeno Hāra: "CSKA ir atslēgas spēlētāji, kas veido visu spēli. Piemēram, Aleksandrs Radulovs vai Dacjuks. Paša ir neparasts spēlētājs, viens no meistarīgākajiem pasaulē. Pat, kad viņa komanda zaudē, Pāvels nepadodas. Domāju, ka viņš ir starp trim labākajiem hokejistiem pasaulē."

"Labi, ka beidzot notiek piedāvājumu apmaiņa starp spēlētāju arodbiedrību un līgu. Bet mēs atteicāmies. Tagad ir jāskatās, kas notiks tuvāko nedēļu laikā. Ideja peļņu dalīt vienādās daļās būtībā ir skaista. bet kopā ar to nāk arī citi nosacījumi, kurus nedrīkst neņemt vērā. Un tie nepavisam nav taisnīgi," Hāra komentēja NHL lokauta notikumus. "Vai būšu apbēdināts, ja NHL sezonu tomēr atcels? Ļoti. Man patīk spēlēt tajā līgā, man ir līgums. NHL tomēr paliek spēcīgākā līga pasaulē. Bet, ja sezonas nebūs un "Lev" palikšu līdz vasarai, īpaši neskumšu."

Tikmēr Maskavas "Dynamo" jaunieguvums Niklass Bekstrēms nevēlējās prognozēt, kad viņš debitēs jaunajā komandā. "Vispirms ir jānokārto visas formalitātes un ar jaunajiem partneriem jāaizvada kaut viens treniņš. Kas attiecas uz pirmo spēli...Viss ir atkarīgs no treneru korpusa. Kad komandas vadība uzskatīs, ka esmu gatavs spēlēt, tad arī parādīšos sastāvā," teica Bekstrēms, kurš Vašingtonā aizvadīja ledus treniņus, taču nopietnas prakses viņam, protams, nav bijis.

"Nav jēgas slēpt, ka zvanīju Aleksandram Ovečkinam un prasīju pēc viņa padoma. Tomēr Krievija man ir nepazīstama valsts. Ovi izstāstīja daudz noderīga. Taču arī bez viņa zināju, ka "Dynamo" ir viens no līgas elites klubiem, bet Maskava - viena no skaistākajām Eiropas pilsētām. "Dynamo" ir Gagarina kausa ieguvēja, un tas pasaka daudz. Pie tam sastāvā ir arī mans tautietis Rihards Ginge, ar kuru esmu pazīstams vēl kopš laikiem, kad spēlēju Zviedrijā."

Bekstrēmu nemulsināja iespēja, ka NHL lokauts var tikt atcelts un viņam vajadzētu uzreiz doties atpakaļ uz Ziemeļameriku: "Kāda jēga minēt, kad abas puses beidzot vienosies? Varbūt tas notiks rīt, bet varbūt pēc gada. Esmu ļoti noilgojies pēc lielā hokeja. Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu stāties uz slidām, ņemt nūju un sākt gūt vārtus jaunās komandas labā. "Dynamo".

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

1 2 42 komentāri
Slēpts komentārs: jureks

  -2 [+] [-]

, 2012-10-20 00:20, pirms 12 gadiem
Visi tūlīt sāks cepties par to ka viens krievs ir izteicis savu viedokli

Tas ka viņš tā pasaka nenozīmē ka tā arī ir.. cik cilvēku, tik viedokļu.
Slēpts komentārs: sarkanskupats_3

 +15 [+] [-]

, 2012-10-20 00:22, pirms 12 gadiem
Mulkibas lidz Kercam vinam augt un augt!
Slēpts komentārs: Krokodils

  +4 [+] [-]

, 2012-10-20 00:26, pirms 12 gadiem
Viņam ir labākā tehnika pasaulē, tur nu nav divu domu, bet labākais hokejsts laikam jau nav.
Protams, ka ir arī tādi kā Rob Schremp utt., bet viņi gandrīz neko no tā nepielieto spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2012-10-20 00:26, pirms 12 gadiem
Taču arī bez viņa zināju, ka "Dynamo" ir viens no līgas elites klubiem, bet Maskava - viena no skaistākajām Eiropas pilsētām!

Mazliet parshava par stripu,bet nekas,kko labu ar japasaka!

  -4 [+] [-]

, 2012-10-20 00:29, pirms 12 gadiem
Marquis rakstīja: Viņam ir labākā tehnika pasaulē, tur nu nav divu domu, bet labākais hokejsts laikam jau nav.
Protams, ka ir arī tādi kā Rob Schremp utt., bet viņi gandrīz neko no tā nepielieto spēlē.
Šremps ar savu tehniku varbūt var tikai tehniski pienest Dacjukam dvieli un ūdeni
Dacjuka gols tiešām bija končiņa

     [+] [-]

, 2012-10-20 00:29, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Taču arī bez viņa zināju, ka "Dynamo" ir viens no līgas elites klubiem, bet Maskava - viena no skaistākajām Eiropas pilsētām!

Mazliet parshava par stripu,bet nekas,kko labu ar japasaka!
Ar ko tad viņš pāršāva?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-10-20 00:38, pirms 12 gadiem
Čalis neko vairāk kā kolhozu savā karjerā pagaidām nav redzējis, tādēļ viņa spriedumi par labākajiem hokejistiem pasaulē nav nopietni ņemami.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-20 02:21, pirms 12 gadiem
"ceru, ka NHL lokauts ilgs pēc iespējas ilgāk."

Piekrítu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-10-20 05:19, pirms 12 gadiem
jurkoo rakstīja: Ar ko tad viņš pāršāva?
Cik eiropas pilsetas tu esi bijis? Es varu nosaukt pacmit pilsetas kuras ir daudz,daudz skaistakas ka Maskava!

  +4 [+] [-]

, 2012-10-20 08:04, pirms 12 gadiem
Maskavā skaists ir kremlis un viss tas kas ap to. Tālāk tur ir OH MY GOD. ST.PETERSBURG gan smuki vēl. Un vispār Krievija un eiropā,nez par to vienmēr var strīdēties un cepties. Bekstrems izklausās pēc zhopashnjika.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-20 09:15, pirms 12 gadiem
Ka tad, ta pat ka Malkins labakais pasaule ,ta pat ka oveckins , ta pat ka kovalcuks, un tagad vel dacjuks pasaules labakais kas sekos nakamais...?

  +1 [+] [-]

, 2012-10-20 09:17, pirms 12 gadiem
Takš katram savs labākais.Tāpat kā tu mammai labākais dēls pasaulē. Tonab ko klausīt,un šitāds raksts nebija jāliek.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-20 10:23, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Cik eiropas pilsetas tu esi bijis? Es varu nosaukt pacmit pilsetas kuras ir daudz,daudz skaistakas ka Maskava!
Esmu bijis daudzās, un viņš jau nesaka ka Maskava ir skaistākā, bet gan viena no...kā arī īstenībā ir, jo kā zināms Eiropā nav tikai 5 vai 6 pilsētas, tāpēc neko baigi aplamu viņa sacītajā neredzu

     [+] [-]

, 2012-10-20 10:35, pirms 12 gadiem
Cipulim ir stiprakais metiens pasaulē un vispār nav emociju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-20 11:36, pirms 12 gadiem
Es piekrītu ka Dacjuks ir labākais;dd
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-20 11:39, pirms 12 gadiem
holts2 rakstīja: Es piekrītu ka Dacjuks ir labākais;dd
daudzi. veseli 2.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-20 15:23, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: nesmu tur bijis, bet kaut ka neticas ka metrapole ar 11 miljoniem cilveku, un viena no dargakajam pilsetam pasaule var but sādza. kas tad piemeram riga ir uz maskavas fona ja ta ir sadza - pagalms vai drīzāk smilšukaste
Lai teiktu, ka ta pilseta ir skaista, tas būtu varbūt neobjektīvi. Milzīga metrapole ar milzīgu mums pat netveram dienas steigu. Ko vien vērtas ir ielas, kurās ir pat par sešām joslām vienā virzienā. No Rīgas ikdienas tur viss liekas tik milzīgs un steidzīgs. Aizbraucot no Viesītes vispār liekas, ka pasaule griežas otradi . Ir skaists vēsturiskais centrs, bet pārējā pilsetas daļa visai vienkārša. Ja mums liekas, ka Rīga ir milzīga noslāņošanās, tad Maskavā tas ir vel iespaidīgāk. Tirgū iepērkas pensionari ar 60USD pensiju un turpat blakus miljardieris ar meibahu un četriem miesassargiem pērk ikrus un jēra gaļu .
Nebūs korekti teikt, ka Rīga ir kā seta salīdzinot ar Maskavu. Protams apjomu ziņā līdiznāmies piemakskavas Himkiem vai Čehovai, bet Rīga ir daudz sakārtotāka un kompaktaka. Nezinu nevinu krievu, kuram nepatiktu Rīga.

Nav varbūt pilseta Top3 saraksa, kuru jāpameklē, bet viena no vietam, kura būtu verts aizbraukt viennozīmīgi .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 42 komentāri