Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Neftekhimik" direktors: "Nebrīnieties, ja Jāgrs spēlēs pie mums"

Rolands Eliņš

"Neftekhimik" direktors: "Nebrīnieties, ja Jāgrs spēlēs pie mums"
Jaromirs Jāgrs
Foto: AP/Scanpix

KHL kluba „Neftekhimik” ģenerāldirektors Rails Jakupovs paziņojis, ka nopietni izskata iespēju sastāvam piesaistīt slaveno čehu uzbrucēju Jaromīru Jāgru.

„Mēs ļoti interesējamies par Jaromīru Jāgru,” sacīja Jakupovs viņa komandas publicētajā „Twitter” ierakstā. „Viņš būtu krāšņs papildinājums mūsu līgai un mūsu klubam. Es to saku pavisam nopietni. Nebrīnietis, ja Jāgrs spēlēs pie mums.”

45 gadus vecais Jāgrs joprojām ir bez komandas, taču vēl nesen viņš Čehijas medijiem apgalvoja, ka negrasās sasteigt savu lēmumu un joprojām par prioritāti uzskata nonākšanu NHL. Ja tas neizdosies, tad Jāgrs gatavs spēlēt Eiropā, kā ticamākās iespējas piesaucot KHL un savu dzimto Čehiju.

"Personīgi es ar nevienu KHL klubu neesmu runājis par sadarbību, taču varbūt mans aģents risina sarunas," krievu medijam "Sport Express" šovakar izteicās Jāgrs. "NHL joprojām ir mana prioritāte, taču arī KHL mani interesē. Ja neizdosies spēlēt NHL, tad ceru piedalīties olimpiskajās spēlēs, un, lai tiktu izlasē, man jāspēlē pēc iespējas augstākā līmenī, un KHL būtu ļoti derīgs variants."

Jāgrs iepriekš jau pārstāvējis KHL klubu, aizvadot trīs sezonas „Avangard” sastāvā. 155 KHL spēlēs viņš guva 145 punktus.

„Neftekhimik” ir Rīgas „Dinamo” nākamā pretiniece, un abas komandas aizvadīs savstarpēju spēli rītdien. „Neftekhimik” šobrīd ieņem devīto vietu Austrumu konferencē un ir izcīnījusi 18 punktus desmit spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/HCNeftekhimik68...
https://www.championat.com/hockey/n...

  -2 [+] [-]

, 2017-09-19 21:00, pirms 7 gadiem
Kāda viņam interese mest Pītersam vārtus?

  +3 [+] [-]

, 2017-09-19 21:12, pirms 7 gadiem
Brīnītos ja Jagrs spēlētu RD.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-19 22:26, pirms 7 gadiem
Laikam jau lielmeistaram tomēr vēl gribās uzspēlēt īsto hokeju!

  +6 [+] [-]

, 2017-09-19 22:49, pirms 7 gadiem
tas moments ka 45gadigs vīrs,ir labaks par jebkuru dinamo

     [+] [-]

, 2017-09-19 23:05, pirms 7 gadiem
Juri, neesi mīkstais Paver gāzes krānu vairāk!