Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

papildināts Galviņa "Yugra" piekāpjas "Barys"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Galviņa "Yugra" piekāpjas "Barys"
Guntis Galviņš Hantimansijskas vienības ierindā
Foto: ugra-hc.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā latviešu aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Hantimansijskas "Yugra" savā laukumā piekāpās Astanas "Barys" vienībai (2:6). Tikmēr trenera maiņa notikusi Miķeļa Rēdliha pārstāvētajā klubā "Lokomotiv" - Toma Rova vietā Jaroslavļas komandu vadīs galvenais treneris Pjotrs Vorobjovs.

Pirmajā periodā iniciatīva bija kazahstāniešu pusē. Jau desmitajā minūtē viesi bija iekrājuši trīs vārtu pārsvaru - vispirms realizēts "bullītis", bet pēc tam divreiz tika izmantots arī skaitliskais vairākums (0:3). Savukārt astoņpadsmitajā minūtē savu vairākumu izmantoja mājinieki (1:3). Šajā periodā no mājinieku pieciem metieniem divus izpildīja mūsu Galviņš.

Otrajā trešdaļā aktīvāki bija hantimansijskieši, tomēr vārtus guva astanieši (1:4). Trešā perioda sākumā viesi atkal divreiz izmantoja skaitlisko vairākumu, tādējādi rezultāts kļuva mājiniekiem ļoti nepatīkams. Jau pēc trīsdesmit sekundēm mājinieki gan tika pie sava otrā panākuma (2:6), bet turpinājumā rezultāts vairs nemainījās. Līdz ar šo uzvaru "Barys" atguva līderpozīciju Austrumu konferencē. Guntis Galviņš šajā mačā spēlēja 15:53 minūtes, kuru laikā izpildīja divus metienus pa vārtiem.

Pētera Skudras trenētais Nižnijnovgorodas "Torpedo" Prāgā ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās "Lev" vienībai. Mača gaitā "Torpedo" bija vadībā ar 3:1, tomēr beigās ne tikai izlaida pārsvaru, bet arī piedzīvoja zaudējumu.

Ainārs Podziņš un Podoļskas "Vityaz" ar 4:1 izbraukumā uzveica Bratislavas "Slovan". Pirmajā un otrajā periodā viesi guva pa diviem vārtiem, un tikai 38.minūtē "Slovan" guva goda vārtus. Podziņam spēle ceturtajā virknējumā un septiņu minūšu un 22 sekunžu laikā bijušajam Rīgas "Dinamo" hokejistam viena rezultatīva piespēle.

Miķeļa Rēdliha pārstāvētais Jaroslavļas "Lokomotiv", lai gan šodien nespēlēja, tāpat piedzīvoja ievērojamu notikumu. Galvenā trenera amatā Tomu Rovu nomainīja Latvijā pazīstamais Pjotrs Vorobjovs. Vorobjovs iepriekš jau bija strādājis ar Jaroslavļas komandu, bet savulaik ir bijis arī Latvijas valstsvienības galvenais treneris un piedalījās 2006.gada pasaules čempionātā. "Lokomotiv" ar pieciem punktiem sešās spēlēs ieņem 10.vietu Rietumu konferencē.

Citā spēlē, gaidot jaunā galvenā trenera Miloša Ržīhas ierašanos, Omskas "Avangard" izbraukumā atzina Jekaterinburgas "Avtomobilist" pārākumu (1:4). Tikmēr Maskavas CSKA savā laukumā ar 2:0 atstāja sausā Kazaņas "Ak Bars".

Izmantotie resursi:
KHL.RU - официальный сайт : Континентальная...
Главная - Хоккейный Клуб «Локомотив» (Ярославль)

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-09-19 18:44, pirms 11 gadiem
Džemils rakstīja: piekrītu visiem taviem vārdiem, tas pats ar Kovaļčuku
Kovaļčukam 4 spēlēs 2+3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-09-19 19:05, pirms 11 gadiem
Džemils rakstīja: švaki priekš NHL superzvaigznes
Un to saka cilvēks,kuram niks bija Kovie. Zinot kā tu sauc NHL spēlētājus - tu ej pretrunā pats ar sevi,gaidot no NHL zvaigznes dzirksteles no pakaļas.
Ņemot vērā,ka Kovie negatavojās kopā ar komandu,tad viņa statistika ir solīda. Smieklīgākais,ka tu pats zini,ka Kovie būs rezultatīvākais SKA,protams ja nospēlēs pilnu sezonu.

Pagaidām mani favorīti nepieviļ.
RD,SY un galvenais CSKA sāk ieskrieties. Vēl jāsagaida Traktor atgūšanos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-09-19 23:09, pirms 11 gadiem
Galvinsh pat Liepaajas Metallurgaa buutu norakstaams..

  +1 [+] [-]

, 2013-09-19 23:13, pirms 11 gadiem
Kovalcuks tak nespeleja jo bija savainots,bet domaju ka jau rit bus atpakal,domaju ka tapat ka KHL visas komandas sak ieskrieties,tapat bus ar Kovalcuku,domaju ka bus viens no lideriem KHL un SKA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-20 00:25, pirms 11 gadiem
Es tak teicu ka Loko trenneris būs trešais