Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pakjao: "Meivezers rīkojās nesportiski, bet noteikumus nepārkāpa"

Jānis Pārums

Pakjao: "Meivezers rīkojās nesportiski, bet noteikumus nepārkāpa"
Meivezers izdara nokautējošo sitienu, tienesim
atliek vien nobrīnīties... Foto: AP/Scanpix

WBO pasaules čempions svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem, filipīniešu bokseris Menijs Pakjao pēc Floida Meivezera uzvaras pār Viktoru Ortizu atzina, ka Meivezers noteikumus nav pārkāpis, lai gan viņa rīcība bijusi nesportiska.

"No sportiskā viedokļa tas, protams, bija ļoti nožēlojami. Taču pēc noteikumiem sitiens bija atļauts un noteikumus Meivezers nepārkāpa," atzina Pakjao.

Viņa treneris Fredijs Roučs piebilda: "Tas bija lēts sitiens. Tiesnesis joprojām runāja ar kaut ko ārpus ringa. Nedzirdēju, ka viņš teiktu "bokss", kā vienmēr to dara. Domāju, ka [tienesis] Džo Kortess vienkārši zaudēja kontroli [pār cīņu]."

Ortizs grib revanšu

"Es rīkojos rupji pret Meivezeru, taču atvainojos uzreiz pēc tam, kad tiesnesis apturēja cīņu. Sitiens ar galvu bija cīņas karstumā. Pēc tam vēlreiz vēlējos atvainoties pretiniekam, taču saņēmu sitienu, kurš mani nemaz nesatricināja. Nedzirdēju, ka tiesnesis dotu komandu boksēties, pretējā gadījumā nestāvētu ar nolaistām rokām. Pat pēc pirmā sitiena es neaizstāvējos, vien pārsteigumā paskatījos uz tiesnesi, bet tad saņēmu otro sitienu, kas mani nogāza gar zemi," sacīja Ortizs.

"Floidam atvainojos arī pēc cīņas," uzsvēra nu jau bijušais WBC čempions svarā līdz 66.7 kilogramiem. "Labprāt aizvadītu revanša cīņu. Meivezers, protams, ir lielisks bokseris, taču es neesmu pārliecināts, ka izcilākais."

Meivezers: "Ortizs negaidīja sitienu? Viņa problēmas..."

Savukārt Meivezers jau pēc cīņas atzina, ka viņu neuztrauc tas, ka Ortizs nav gaidījis sitienu: "Kādi var būt jautājumi? Cīņa tika atsākta, mēs abi sasitāmies ar cimdiem, pieņēmu Ortiza atvainošanos, bet pēc tam izdarīju sitienu. Vispirms ar kreiso, pēc tam labo roku. Ja esi ringā, Tev sevi ir jāaizstāv jebkurā brīdī, nevar nolaist rokas. Mani neuztrauc, ka Ortizs negaidīja sitienu, jo tobrīd atvainojās, tās ir viņa problēmas."

Izmantotie resursi:
boxingscene.com

  -1 [+] [-]

, 2011-09-19 10:55, pirms 13 gadiem
Piekrītu Meiveizeram,ko tad Ortizs būtu atvainojies līdz cīņas beigām?!

     [+] [-]

, 2011-09-19 10:59, pirms 13 gadiem
Ortizs tāds vēsais

  -2 [+] [-]

, 2011-09-19 11:05, pirms 13 gadiem
Meiveizers vienkārši pārmācija Ortizu par sitienu ar galvu. Tas arī viss.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-19 12:04, pirms 13 gadiem
bail pat iedomaaties kaada azhiotaazha buus p revansha ciinju (ja taada notiks) abi bokseri buus tikai ieguveeji

  +2 [+] [-]

, 2011-09-19 12:28, pirms 13 gadiem
oscarsq rakstīja: bail pat iedomaaties kaada azhiotaazha buus p revansha ciinju (ja taada notiks) abi bokseri buus tikai ieguveeji
Nebūs revanša. Floidam tas nav vajadzīgs. Otizs būtu tikai ienteresēts, jo tomēr laba algas diena.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-19 15:02, pirms 13 gadiem
Cik sapratu, tad Ortiz noreaģēja pēc pirmā sitiena un vēl bija spējīgs reaģēt, tad man viņam tāds jautājums, kas vēl bija vajadzīgs, vienreiz iesita, ok negaidi vairs neko bet cīnies nevis dabū pa tauri un vēl skaties kā auns uz jauniem vārtiem kaut kur, takā pats vainīgs.