Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Azārs: "Šovasar "Chelsea" neatstāšu. Pēc gada vai diviem? Redzēsim"

Rolands Eliņš

Azārs: "Šovasar "Chelsea" neatstāšu. Pēc gada vai diviem? Redzēsim"
Edens Azārs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Beļģijas izlases futbolists Edens Azārs noraidījis baumas par savu iespējamo pāreju uz kādu no Spānijas bagātajiem klubiem, kategoriski norādot, ka šovasar viņš paliks „Chelsea” sastāvā. Par tālāku nākotni gan Azārs vairs neko konkrēti neapsolīja.

„Visi zina, ko es teicu pēc Pasaules kausa,” atzina Edens Azārs, atminoties savus komentārus par to, ka varētu būt pienācis laiks pamēģināt ko jaunu. Pēc tam tika ziņots par Spānijas klubu „Barcelona” un „Real Madrid” interesi piesaistīt viņu komandai, it sevišķi pēc tam, kad „Real” palika bez Krištianu Ronaldu.

„Taču esmu apmierināts šeit, „Chelsea” sastāvā,” turpināja Azārs. „Nevēlos vēl runāt par aiziešanu. Pateiktas tika daudzas lietas, bet šobrīd esmu apmierināts tā, kā ir. Man vēl ir divi gadi manā līgumā ar „Chelsea”, tad arī redzēsim, kas notiks. Aiziet no kluba šogad? Es palikšu.”

Azārs arī norādīja, ka no „Chelsea” puses tas būtu dīvains lēmums – piekrist sava līdera transfēram brīdī, kad Anglijā transfēru logs jau aizvēries un vairs nebūtu iespējas piesaistīt aizvietotāju.

„Šodien mēs redzējām, ka līdzjutējiem es patīku,” sacīja Azārs pēc „Chelsea” uzvaras pār „Arsenal”, kurā viņš devās laukumā uz maiņu. „Man šobrīd ir labi tur, kur esmu. Redzēsim, kas notiks pēc gada vai diviem.”

Izmantotie resursi:
Eden Hazard coy over long-term Chelsea future |...

     [+] [-]

, 2018-08-19 17:28, pirms 6 gadiem
Un ļoti pareizi, jo šosezon "Chelsea", iespējams, būs labāka par "Real".