Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismanei trešais zaudējums pēc kārtas pamatturnīros

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismanei trešais zaudējums pēc kārtas pamatturnīros
Daniela Vismane. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas sieviešu tenisa ceturtā rakete Daniela Vismane trešdien zaudēja Klostersas ITF W25 pamatturnīra pirmajā kārtā. Artūru Lazdiņu identiska neveiksme piemeklēja Henjanas M25 turnīrā.

Daniela Vismane (WTA 499.) maija beigās izmantoja sekmīgu turnīra zaru un Jeruzalemē uzvarēja četras ārpus Top 400 bijušas spēlētājas, pirmoreiz tiekot līdz W25 turnīra finālam. Vismane kopš tā laika zaudējusi visos trīs mačos pamatturnīros, bet, skaitot kopā ar kvalifikācijām, uzvarējusi tikai trijās no astoņām cīņām.

Divas no šīm trim uzvarām viņa guva pirmdien Klostersas kvalifikācijā pret WTA rangā neesošām Šveices spēlētājām. Šodien pamatturnīra 1. kārtas mačā 76 minūtēs zaudējums ar 3:6, 3:6 Itālijas tenisistei Lukrēcijai Stefanīni (WTA 394.), kura māla seguma turnīrā izsēta ar astoto numuru. Vismane uzvarēja tikai 48% izspēļu ar pirmo servi (22/46), bet ar otro bija vēl bēdīgāk – 25% jeb 3/12. Vismane turnīru pabeidza ar viena punkta iegūšanu.

Artūrs Lazdiņš (ITF 1256.) Henjanas M25 turnīrā uz "hard" seguma pēc kvalifikācijas izspēlēšanas pamatturnīra 1. kārtā 59 minūtēs ar 2:6, 3:6 zaudēja citam kvalifikācijas veiksminiekam Šenam Hao Džou (ITF 1134.), kuram tā šogad ir pirmā uzvara "Futures" pamatturnīros (1-4).

Lazdiņam ir identiska bilance, savu vienīgo uzvaru gūstot aprīlī M15 turnīrā Kairā uz māla seguma. Artūram šodien bija tikai otrais mačs M25 pamatturnīros. Viņš pagājušajā nedēļā Honkongā ar 4:6, 1:6 zaudēja 17 gadus vecajam Taivānas talantam Čunšinam Cenam, kurš pagājušajā sezonā bija pasaules pirmais numurs junioros un uzvarēja divos "Grand Slam" turnīros.