Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko pirms Birmingemas turnīra ievērojami aizkavējusies bagāža

Ints Megnis
Ints Megnis

Ostapenko pirms Birmingemas turnīra ievērojami aizkavējusies bagāža
Aļona Ostapenko. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko pirms Birmingemas WTA "Premier" turnīra savu bagāžu saņēmusi vien svētdien, kaut sacensību norises vietā ieradās jau piektdien.

Ostapenko (#37) otrdien, uzsākot zālāja sezonu, sacensību pirmajā kārtā ar Ostapenko vakar 51 minūtē ar 6:0, 6:2 sagrāva 18 gadus veco polieti Igu Švjonteku (#65), gūstot tikai otro uzvaru pēdējos 10 mačos, kas viņai ir arī jubilejas 100. panākums WTA līmeņa cīņās. Šajā statistikā tiek skaitīti WTA un "Grand Slam" pamatturnīri, olimpiskās spēles un "Fed Cup" Pasaules grupa. Savukārt nākamajā kārtā trešdien spēkosies pret mājinieci Johannu Kontu (#18).

"Atbraucu piektdien. Diemžēl manas somas neieradās līdz svētdienai. Otrdien nevarēju pat pasist pa bumbiņām, līdz ar to man bija tika viena diena, kurā sist, jo pirmdien spēlēju dubultspēli," saka Ostapenko. "Ja viņi būtu bagāžu pazaudējuši, man būtu grūti spēlēt šajā turnīrā. Nekad iepriekš ar mani šādi nebija gadījies, tāpēc biju tiešām satraukusies."

Tiek atgādināts, ka Ostapenko Birmingemā ieradās ar šī gada uzvaru un zaudējumu attiecību 6-14. "Esmu pilnīgi citādāka, salīdzinājumā ar to, kāda biju 2017. gadā, uzvarot "French Open". Biju tik bezbailīga. Tagad manā galvā ir daudz domu un ir grūti būt tik bezbailīgai. Tāpēc cenšos tās izņemt ārā no galvas."

Tomēr Ostapenko saka, ka, ja ir mazāk laika sagatavoties turnīram, tas viņai tikai nāk par labu. "Esmu vairāk fokusējusies," tenisiste saka ar smaidu. "Līdz ar to bijušas divas uzvaras un divi sausie seti."

Starpsezonu Ostapenko izjauca plaukstas locītavas traumu, tāpēc tenisiste atzīst, ka joprojām, kad iespējams, cenšas paveikt to, ko neizdarīja pirmssezonā. Tāpat viņa saka, ka strādā ar sporta psihologu, lai dabūtu no galvas ārā nepareizās domas un "izbaudītu katru punktu katrā spēlē".

Tāpat Ostapenko pajautāts par "Latvijas Dzelzceļa" reklāmas kampaņām, kur viņa repo gan latviski, gan krieviski. "Tas bija jautri," viņa saka. "Tā bija mana pirmā reize studijā, darīju to ar citiem sportistiem un slaveniem cilvēkiem Latvijā. Visi man teica, ka es biju laba. Es to ļoti izbaudīju Domāju par kādām vokālajām nodarbībām, lai uzlabotu savas dziedāšanas prasmes un varbūt vēlāk kaut ko publicētu."

Izmantotie resursi:
https://www.wtatennis.com/news/osta...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2019-06-19 15:24, pirms 5 gadiem
dareklamējās ar savu Air Baltic

  +1 [+] [-]

, 2019-06-19 15:51, pirms 5 gadiem
Sporta psihologam atkal būs darbs - izmest no Aļonas galvas domas par dziedāšanu un mūzikas karjeru. Piedalīšanās šajā klipā ir ok, bet labāk lai koncentrējas uz tenisu.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-19 16:25, pirms 5 gadiem
-Tagad manā galvā ir daudz domu...-protams,ir sapelnīta un investēta nauda,gribas dejot,dziedāt , čaļus ! Kur te vieta tenisam ?!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja