Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Unics" otrajā puslaikā salauž "Krasnije Kriļja" pretestību un sērijā panāk 2-0

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Unics" otrajā puslaikā salauž "Krasnije Kriļja" pretestību un sērijā panāk 2-0
Endrjū Gaudloks
Foto: vtb-league.com

Otro uzvaru VTB līgas ceturtdaļfināla sērijā izcīnījusi Kazaņas "Unics", kas savā laukumā atkārtoti pieveica Samāras "Krasnije Kriļja" ar rezultātu 86:74 un sērijā panāca 2-0. Sērija ilgs līdz kādas komandas trīs uzvarām.

Šajā sērijā par neapstrīdamu favorīti tika uzskatīta Kazaņas "Unics" vienība, kas pirmajā spēlē savā laukumā sakāva "Krasnije Kriļja" ar rezultātu 85:63. Arī otrā spēle notika Kazaņā, bet viesi no Samāras bija gatavi izlīdzināt rezultātu šajā ceturtdaļfināla sērijā.

Šo maču lieliski iesāka tieši "Krasnije Kriļja" basketbolisti, izvirzoties vadībā ar 10:0. Līdz ceturtdaļas vidum "Unics" vienība bija iegājusi spēlē un būtiski samazinājusi rezultāta starpību. Laukuma saimnieki kopumā veica 12:2 izrāvienu, panākot izlīdzinājumu. Viesi centās aktīvi spēlēt aizsardzībā, bet "Unics" spēlētāji ar šo presingu veiksmīgi tika galā, regulāri gūstot vieglus punktus. "Krasnije Kriļja" spēlētāji vairāk uzbruka no distances, to darot pietiekami sekmīgi, lai spētu atgūt nelielu vadību. Pēdējās divās minūtēs sekoja vēl viens viesu komandas izrāviens, kas ļāva uzvarēt pirmo desmitminūti ar rezultātu 27:21.

Otrā ceturtdaļa ar tik biežiem pavērsieniem nevarēja lepoties, komandām cīnoties punkts punktā. Līdz ceturtdaļas vidum "Unics" spēja atgūt vadības grožus savās rokās, bet kādu lielāku pārsvaru iegūt neizdevās. Samāras komandu uz priekšu vilka tās leģionāri, bet jo īpaši ASV basketbolists Ārons Mailzs un polis Mihals Ignerskis, kuri kopā bija guvuši 21 no komandas 38 punktiem. Pirmā puslaika izskaņā "Unics" atspēlēja četru punktu deficītu, bet to noslēdza iedzinējos, jo pēdējā sekundē bumbu grozā no augšas trieca Ignerskis - 42:40.

Trešajā ceturtdaļā "Unics" centās izrauties vadībā un iekrāt kādu nopietnāku pārsvaru. To neļāva izdarīt Ignerskis, turpinot aizvadīt lielisku maču. Pavērsiens notika nepilnas trīs minūtes līdz ceturtdaļas beigām, kad mājiniekiem izdevās ievadīt izrāvienu, kas izšķirošo spēles daļu ļāva iesākt ar septiņu punktu pārsvaru (66:59). Noslēdzošajā desmitminūtē Kazaņas komandas basketbolisti ne uz brīdi neļāva "Krasnije Kriļja" saasināt spēli un nopietni pacīnīties par uzvaru. Mačs noslēdzās ar rezultātu 86:74, "Unics" nonākot uzvaras attālumā no VTB līgas pusfināla.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 18 punktiem bija Endrjū Gaudloks, bet attiecīgi 17 un 14 punkti Vladimira Veremejenko un Ņikitas Kurbanova kontā. "Krasnije Kriļja" labā 30 punktus guva Mihals Ignerskis.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja