Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Embīds: ''Teicu Nērsam, lai beidz sūdzēties par tiesnešu lēmumiem'' (+video)

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Embīds: ''Teicu Nērsam, lai beidz sūdzēties par tiesnešu lēmumiem'' (+video)
Žoels Embīds. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Filadelfijas ''76ers'' līderis Žoels Embīds pēc otrās sērijas uzvaras pār Toronto ''Raptors'' atklāja, ka mača beigās diskusijā ar pretinieku galveno treneri Niku Nērsu lūdzis viņam beigt sūdzēties par tiesnešu lēmumiem.

Filadelfijas ''76ers'' Austrumu konferences pirmās kārtas sērijā pret Toronto ''Raptors'' izvirzījusies vadībā ar 2-0. Naktī uz otrdienu vienība savā laukumā pārspēja pretinieci ar 112:97. Pēc pirmās sērijas spēles par tiesnešu lēmumam iebilda ''Raptors'' galvenais treneris Niks Nērss, atklājot, ka soģi nav nosvilpuši vairākus uzbrukuma sodus Žoelam Embīdam.

Otrās spēles galotnē Embīds ar Nērsu šo tematu apsprieda, vēlāk turpinot par to runāt preses konferencē. ''Viņš ir lielisks treneris. Nērss ir daudz sasniedzis un esmu viņam sekojis līdz. Ar cieņu pret treneri teicu viņam, lai beidz sūdzēties par tiesnešu lēmumiem,'' abu sarunu atceras Embīds. ''Manuprāt, jebkurš no sodiem bija pamatots un, godīgi sakot, to pat varēja būt vairāk.''

''Viņš man teica, ka realizēs soda metienus, ja mēs turpināsim pret viņu pārkāpt noteikumus. Teicu, ka, visticamāk, tev to arī nāksies darīt,'' nedaudz citādāk abu sarunu atspoguļoja Nērss. ''Viņš ir lielisks spēlētājs. Šeit nav nekas vairāk kā mēs cenšamies viņu neitralizēt, bet viņš gūt pret mums punktus,'' turpināja ''Raptors'' galvenais treneris, sakot, ka šajā spēlē situācija ar Embīda elkoņiem esot uzlabojusies.

Toronto gan traumu dēļ nācās iztikt bez diviem basketbolistiem, bet Gerijs Trents laukumā pavadīja vien desmit minūtes. Nākamās divas spēles notiks Toronto un tajās Filadelfijai nevarēs palīdzēt Matiss Taibuls, kurš nav izgājis pilnu Covid-19 vakcinācijas kursu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...