Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Regulārais turnīrs finišē ar vicelīderes "NND/RJTC" uzvaru Irlavā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Regulārais turnīrs finišē ar vicelīderes "NND/RJTC" uzvaru Irlavā
Klinta Rovīte (Rīgas "NND/RJTC"). Foto: FK NND

Šodien Irlavas sporta namā tika aizvadīta ELVI florbola līgas sievietēm regulārā turnīra pēdējā spēle – pie pastarītes "Irlava/Tukums" viesojās vicelīdere "NND/RJTC" (Rīga). Ļoti pārliecinošu uzvaru ar 9:1 guva rīdzinieces, kuru labā pa četriem rezultativitātes punktiem sakrāja Klinta Rovīte, Elīna Dīce un Karīna Saidova.

Irlavā notikušās spēles rezultātu 9. minūtes sākumā atklāja rīdziniece Anna Mūrniece – 1:0. Līdz pirmajam pārtraukumam vienus vārtus guva Dārta Derupa, bet divus – Klinta Rovīte, panākot jau 4:0. 28. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās irlavniece Paula Zālmane, panākot 1:4. Kā vēlāk izrādījās, tie šajā mačā bija "Irlavas" goda vārti. Pēc otrās trešdaļas Rīgas komanda atradās vadībā ar 6:1, bet visā mačā "NND/RJTC" svinēja panākumu ar 9:1.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Elīna Dīce, kurai šajā mačā 4 (2+2) rezultativitātes punkti. Pa četriem punktiem arī Klintas Rovītes un Karīnas Saidovas kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Dārta Derupa un Marta Reke. Par labāko starp irlavniecēm atzina vārtsardzi Lizeti Ošenieci, kura atvairīja 29 no 38 pretinieču metieniem. "Irlava/Tukums" turnīru noslēdza bez punktiem un attiecīgi pēdējā vietā. Rīgas "NND/RJTC" galarezultātā 33 punkti un 2. vieta. Rīdzinieces var gatavoties pusfinālam, kurā viņu pretinieces būs FK "Ķekava" florbolistes.

ELVI florbola līgas sievietēm turnīra tabula

V.KomandaSp.UZ+/-Punkti
1.Rubene15132+7040
2.NND/RJTC15114+3733
3.FK Ķekava1596+625
4.Lekrings1569+1220
5.Līgatne1569-3017
6.Irlava/Tukums15015-1030

"Līgatne" zaudē "Sparta Tallinn"

Šodien ar spēli Tallinā starp vietējo komandu "Sparta Tallinn" un "Līgatni" noslēdzās arī Latvijas un Igaunijas apvienotā čempionāta florbolā sievietēm regulārais turnīrs. Ja vakar līgatnietes tallinietēm zaudēja ar 1:13, tad šodien – ar 3:8. Turnīra tabulā "Līgatne" finišēja pēdējā vietā.

Vakar "Līgatne" turpat Igaunijas galvaspilsētā zaudēja Tallinas florbolistēm ar 1:13, bet šodien pirmā perioda laikā nonāca iedzinējās ar 0:3. Otrajā trešdaļā katra no komandām guva pa vieniem vārtiem – 1:4, līgatniešu rezultātu 23. minūtē atklāja Evita Mackeviča. Pēdējā periodā pa golam Līgatnes komandas labā iemeta Agnese Broliša un Katrīna Banka, tomēr pārliecinošu uzvaru ar 8:3 svinēja "Sparta Tallinn".

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Sigrīda Sempelsone, kura izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Līgatnes komandas labā pa 2 (1+1) punktiem guva Evita Mackeviča un Agnese Broliša, pēdējā saņēma labākās spēlētājas balvu. "Sparta Tallinn" finišēja ar 21 punktu, pakāpjoties uz 5. vietu. Izslēgšanas spēlēm tallinietes nekvalificējās, jo savstarpējās spēlēs ar Cēsu "Lekringu" nedaudz labāk bija veicies cēsniecēm. Komandai "Līgatne" tikai 13 punktu un pēdējā pozīcija.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...