Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Portlenda un Sakramento vienojas par piecu spēlētāju maiņas darījumu

Rolands Eliņš

Portlenda un Sakramento vienojas par piecu spēlētāju maiņas darījumu
Kents Beizmors. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Portlendas “Trail Blazers” un Sakramento “Kings” komandas vienojušās par darījumu, kas ļaus Portlendai ietaupīt līdzekļus.

Darījumā, kas vēl nav apstiprināts oficiāli, uz Sakramento komandu dosies Kents Beizmors, Entonijs Tolivers un divas drafta otrās kārtas izvēles. Savukārt Portlenda iegūs pieredzējušo Trevoru Arizu, Venjenu Gabrielu un Kalebu Svonigenu.

Gabriels un Svonigens ir jaunie spēlētāji, aizvada attiecīgi pirmo un otro NBA sezonu, turklāt tikuši pie maza spēles laika, kamēr 34 gadus vecais Ariza šosezon piedalījies 32 spēlēs un vidēji guvis sešus punktus. Tas ir viņa sliktākais sezonas rādītājs kopš 2009. gada.

Savukārt Beizmors Portlendas komandā spēlēja visnotaļ ievērojamu lomu, 43 spēlēs šosezon vidēji nospēlējot 26 minūtes un gūstot 7.9 punktus. Portlendai gan šī sezonas pagaidām nav izvērtusies īpaši veiksmīga, un Beizmoram šī ir līguma pēdējā sezona, kurā viņam algā paredzēti 19.3 miljoni dolāru.

Beizmora aizmainīšana Portlendai ļaus samazināt savus algu sarakstus par 12.5 miljoniem dolāru, kas ļaus greznības nodokli samazināt līdz septiņiem miljoniem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-01-19 18:21, pirms 4 gadiem
Labrīt

  +1 [+] [-]

, 2020-01-19 20:42, pirms 4 gadiem
Edyy5 rakstīja: Labrīt
teica Eddy5 pussptiņos vakarā..

  +1 [+] [-]

, 2020-01-20 11:22, pirms 4 gadiem
Apsveicu visus ar šīs sezonas 4. maiņu. Te gan īpaši daudz nav ko pateikt. Būtībā POR samazināja izdevumus un par to samaksāja ar diviem 2.k pikiem. Abiem maiņa izdevusies. POR samazina nodokli un aizmainīja veterānus kas komandā nebija iejutušies un īsti pat nav vajadzīgi un var nedaudz cerēt, ka Arizas pienesums būs lielāks. SAK dabūja 2 pikus un kontraktus, kas šogad beidzās un Ariza nedeva vēlamo rezultātu.

     [+] [-]

, 2020-01-20 14:28, pirms 4 gadiem
Interesanti, ka gan Atlanta, gan Portlenda atguva savus bijušos spēlētājus. Swanigan gan nav galvenā darījuma persona, bet nu tomēr. Tā jau viņam statistika ļoti laba, ja dod spēlēt, bet nu kaut kā neiet NBA. Varbūt raksturs pasmags.