Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kelehens atgriežas Ņujorkā un gūst divus vārtus

Kelehens atgriežas Ņujorkā un gūst divus vārtus
Stīvens Stemkoss, Raiens Kelehens un Radko Gudass priecājas par vārtu guvumu.
Foto: AP/Scanpix

Pagājušās nakts NHL regulārā čempionāta vienīgajā spēlē Tampabejas "Lightning" hokejisti izbraukumā ar 5:1 pārliecinoši uzvarēja Ņujorkas "Rangers" komandu.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva bijušais "Rangers" uzbrucējs Raiens Kelehens, kuram šī bija pirmā spēle "Madison Square Garden" kopš pārejas uz "Lightning" šī gada 5. martā. "Acīmredzot divi gūti vārti ir bonuss. Esmu par to priecīgs. Bet atbraukt uz šejieni un uzvarēt - tas ir daudz. Daudz emociju, esmu priecīgs, ka tas ir aiz muguras. Spēle ir beigusies, tā bija laba uzvara, bet tagad jādodas tālāk," citēts Kelehens.

Jāpiebilst, ka emocionāla nakts tā bija ne tikai Kelehenam. Pirmoreiz pret bijušajiem komandas biedriem cīnījās arī Antons Stralmans un Braiens Boils, kuri pavasarī palīdzēja "Rangers" aizkļūt līdz Stenlija kausa finālam.

Pirmajā trešdaļā ar precīziem metieniem izcēlās Ņikita Kučerovs un Kelehens vairākumā, bet jau otrā perioda 32. sekundē rezultāta starpību samazināja bijušais "Lightning" līderis Martēns Senluī. Tomēr otrās trešdaļas otrajā pusē līgas labākais vārtu guvējs (12) Stīvens Stemkoss un Alekss Killorns panāca 4:1 viesu labā, bet punktu mačam nepilnas trīs minūtes līdz finālsirēnai pielika Kelehens.

"Lightning" komanda ar 28 punktiem 19 mačos ieņem otro vietu Austrumu konferencē, bet "Rangers" ar 18 punktiem 18 spēlēs ir desmitajā vietā.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2014-11-18 13:00, pirms 9 gadiem
Stemkoss atgādina, ka nekur nav pazudis. Pēc vārtiem dalīti pirmais, bet pēc punktiem jau pirmajā pieciniekā.

     [+] [-]

, 2014-11-18 14:05, pirms 9 gadiem
Viņš nekad nav bijis pazudis, malacis. Stamkos 2.vārtos lieliski nospēleja.

  +1 [+] [-]

, 2014-11-18 23:05, pirms 9 gadiem
Ienācu rakstā ar ideju, ka nu Kalahans, no Tampas aizgājis un atpakaļ uz NYR. Divdomīgs virsraksts.

     [+] [-]

, 2014-11-18 23:35, pirms 9 gadiem
karlosm rakstīja: Ienācu rakstā ar ideju, ka nu Kalahans, no Tampas aizgājis un atpakaļ uz NYR. Divdomīgs virsraksts.
Jā,es ar tā padomāju