Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Otava bez Balcera atslīd uz pēdējo vietu konferencē, Hjūzam pirmais NHL punkts

Rolands Eliņš

Otava bez Balcera atslīd uz pēdējo vietu konferencē, Hjūzam pirmais NHL punkts
Kāpo Kako un Džeks Hjūzs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas „Senators” ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Lasvegasas „Golden Knights”, ciešot savu piekto zaudējumu sešās spēlēs.

Rūdolfs Balcers kājas traumas dēļ joprojām nespēlē „Senators” sastāvā, un komandas galvenais treneris nesen prognozēja, ka Balcers nespēlēs vismaz visu oktobri un iespējams arī, ka vēl novembra sākumā. Balcers traumu guva pirmssezonas pārbaudes spēlē.

Viņa pārstāvētā „Senators” komanda uz lieliem panākumiem šosezon nevarēja īsti cerēt jebkurā gadījumā, bet sezonas sākumā sešās spēlēs izdevies izcīnīt tikai vienu uzvaru un gūt trīs punktus. Šonakt pret „Golden Knights” Otavai gan izdevās tikt vismaz pie punkta, jo trešajā periodā neizšķirtu 2:2 panāca Žans Gabriels Pažo. Sekojošajos pēcspēles metienos veiksmīgāka gan bija Lasvegasas komanda. Otavai šajā mačā nācās sagaidīt 54 pretinieku metienus pa saviem vārtiem, taču 52 no tiem atvairīt prata Annešs Nīlsons.

Šis zaudējums lika „Senators” atkāpties uz pēdējo vietu Austrumu konferencē, jo to apsteidza Ņūdžersijas „Devils”, ar 5:2 apspēlējot „Rangers”. Ņūdžersijas komandai šī bija pirmā uzvara šosezon. Šajā spēlē tikās divi vasaras drafta pirmie numuri, un tieši mačā pret somu Kāpo Kako drafta pirmajam numuram Džekam Hjūzam izdevās gūt savu pirmo punktu NHL, nopelnot rezultatīvu piespēli.

„Flames” tikmēr ar 5:1 sakāva „Red Wings”, sarūpējot Detroitas komandai trešo zaudējumu pēc kārtas. Kalgari trīs vārtus iemeta trešā perioda pirmajās deviņās minūtēs. Savukārt „Coyotes” ar Fila Kesela divu vārtu guvumu palīdzību pieveica „Predators” (5:2). Arizonas komandai kopumā izdevās realizēt trīs vairākumus.

„Canadiens” savā laukumā atstāja sausā „Wild”, uzvarot ar 4:0. Kerijam Praisam sausajai spēlei pietika ar 17 metienu atvairīšanu, un „Wild” līdz ar to atkārtojusi savu antirekordu – sezonas ievadā septiņās spēlēs ciesti seši zaudējumi pamatlaikā. Monreālas rindās pirmos vārtus NHL guva debitants Niks Suzuki un 21 gadu vecais aizsargs Viktors Metejs, kuram līdz šim notikumam bija jāaizvada 127 NHL spēles (līdz šim viņam bija 21 punkts, visi ar piespēlēm).

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Bruins-Lightning3:4 PM
Canadiens-Wild4:0
Devils-Rangers5:2
Blues-Canucks3:4 PM
Jets-Islanders1:3
Flames-Red Wings5:1
Coyotes-Predators5:2
Golden Knights-Senators3:2 PM
Kings-Sabres0:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...
https://www.nhl.com/senators/news/f...

     [+] [-]

, 2019-10-18 10:05, pirms 5 gadiem
Kā tur Rūdim ar atlabšanu sokas, kāds nav sazvanījies?

  +3 [+] [-]

, 2019-10-18 10:44, pirms 5 gadiem
Vai Balcers būtu komandas līderis,ja šāds virsraksts?

  +1 [+] [-]

, 2019-10-18 11:28, pirms 5 gadiem
Hjūzs pagaidām laikam diezgan liels abloms, varbūt var norakstīt uz jaunību - vēl negatavs NHL..

     [+] [-]

, 2019-10-18 12:03, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: Hjūzs pagaidām laikam diezgan liels abloms, varbūt var norakstīt uz jaunību - vēl negatavs NHL..
Tak jau zināms ir, ka uz doto brīdi viņš nav elite, bet potenciāls ir superstāra līmenī. Tikai potenciāla dēļ bija drafta 1.pick nevis dēļ tā ko uz doto brīdi var dot komandai

     [+] [-]

, 2019-10-18 12:09, pirms 5 gadiem
profesorsk rakstīja: Tak jau zināms ir, ka uz doto brīdi viņš nav elite, bet potenciāls ir superstāra līmenī. Tikai potenciāla dēļ bija drafta 1.pick nevis dēļ tā ko uz doto brīdi var dot komandai
Tikai iepriekšejie ar superstāra potenciālu spridzināja uzreiz - tas pats Krosbijs, Makdeivids, tie paši Laine, Metjūzs, Malkins, Ovečkins. Protams, ir tikai sezonas sākums un var paspēt ieskrieties - arī galvenais konkurents Kakko buksē, bet jau PČ izskatījās, ka Hjūzs būs vēlāks auglis, kā daži jau nosauktie vai bust (tieši superzvaigznes kategorijai)

     [+] [-]

, 2019-10-18 12:12, pirms 5 gadiem
Balcera gadījumā jau nav slikti, ka pēdējā vietā. Tas nozīmē, ka visiem tiks dota iespēja

     [+] [-]

, 2019-10-18 12:36, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Tikai iepriekšejie ar superstāra potenciālu spridzināja uzreiz - tas pats Krosbijs, Makdeivids, tie paši Laine, Metjūzs, Malkins, Ovečkins. Protams, ir tikai sezonas sākums un var paspēt ieskrieties - arī galvenais konkurents Kakko buksē, bet jau PČ izskatījās, ka Hjūzs būs vēlāks auglis, kā daži jau nosauktie vai bust (tieši superzvaigznes kategorijai)
krieveļu pieminēšana ir lieka tavā sarakstā un salīdzināšana ar Hjūzu...ne Ovečkins, ne Malkins NHL karjeru neuzsāka 18 gados jeb drafta gadā, bet gan 2 sezonas vēlāk 20 gados!

     [+] [-]

, 2019-10-18 13:29, pirms 5 gadiem
un Metjūzs NHL sāka 19 gados, jo tika draftēts kā pāraudzenis, kas dzimis savā drafta gadā pēc 15.septembra...