Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Šo paraksta 50 miljonu līgumu ar "Manchester United"

Šo paraksta 50 miljonu līgumu ar "Manchester United"
Lūks Šo. Foto: PA Pictures/Scanpix

Mančestras "United" galvenais treneris Žuzē Morinju apstiprinājis kluba lēmumu pagarināt līgumu ar angļu aizsargu Lūku Šo.

Vienošanās noslēgta uz pieciem gadiem, un tiek lēsts, ka 23 gadu vecā aizsarga atalgojums būs ap 190 000 angļu mārciņām nedēļā, visa līguma laikā nopelnot ap 50 miljoniem.

Pagājušās sezonas gaitā, cīnoties par vietu pamatsastāvā ar Ešliju Jangu, tika prognozēts, ka Šo komandu pametīs, taču pēc pārliecinošā snieguma šosezon, aizvietojot savu konkurentu, kam Morinju deva atpūtu pēc Pasaules kausa, Mančestras klubs nolēmis vienošanos pagarināt.

Jāpiemin Šo konflikts ar galveno treneri šī gada martā, kad anglis tika nomainīts pēc pirmā puslaika mačā ar “Brighton”. Par Morinju lēmumu Šo bijis neizpratnē: "Kāpēc tu man visu laiku piesienies?”

Portugāļa atbilde gan nebija ilgi jāgaida, arī viņš neskopojās ar kritiku aizsarga virzienā: "Es nolēmu nomainīt Lūku, jo Antonio (Valensija) bija varošs aizsardzībā. Katram spēlētājam gadās nospēlēt slikti, bet, kad tu redzi misteru “noņem mani no laukuma”, tas bija tas, ko nodomāju."

Ar savu pārliecinošo spēli Šo arī atguvis vietu Gareta Sautgeita trenētajā Anglijas izlasē, lai gan šo valstsvienību pārtraukumu bija spiests izlaist mikrotraumas dēļ.

     [+] [-]

, 2018-10-18 14:52, pirms 6 gadiem
Žezē 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

     [+] [-]

, 2018-10-18 16:34, pirms 6 gadiem
Dīvaini pieminēt pusgadu vecus notikumus ņemot vērā, ka vēl pirms nepilna mēneša lielajā pogba vs mourinho scēnā shaws bija redzama personība francūža pusē.

     [+] [-]

, 2018-10-18 16:59, pirms 6 gadiem
Godīgi sakot, gribu redzēt Mauru prom no United. Nu neizdodas viņam vienkārši. Bail iedomāties cik ļoti dominētu SAF ar šādu sastāvu. Un Shaw ar beidzot atguvies no smagās traumas un spēlē tā, kā to no viņa gaidīja.

     [+] [-]

, 2018-10-18 17:26, pirms 6 gadiem
Infamisers rakstīja: Godīgi sakot, gribu redzēt Mauru prom no United. Nu neizdodas viņam vienkārši. Bail iedomāties cik ļoti dominētu SAF ar šādu sastāvu. Un Shaw ar beidzot atguvies no smagās traumas un spēlē tā, kā to no viņa gaidīja.
Rūnijs, Berbatovs, Ronaldo, Tevezs, Ji Suns, Skouls, Gigss, Evra, Vidičs, Ferdinands, Nevils. Van Der Sārs.. Šis sastāvs nav uz pusi tik varošs 😔 ..kā esot teicis Stivie G, ka Pogba vecajai gvardei ūdeni pienest vēl nevarētu 😇