Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Manē veikta operācija, vēl vairāki "Liverpool" spēlētāji, pārstāvot izlases, iedzīvojas traumās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Manē veikta operācija, vēl vairāki "Liverpool" spēlētāji, pārstāvot izlases, iedzīvojas traumās
Sadio Manē un Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" kreisās malas uzbrucējam Sadio Manē veikta rokas operācija, tāpēc pagaidām nav zināms, vai viņš varēs palīdzēt komandai nedēļas nogalē.

Jaunajā sezonā "Liverpool" aizvadījusi astoņas spēles, izcīnot sešas uzvaras un divas reizes tiekot pie neizšķirta. Ar 20 punktiem komanda ieņem trešo vietu kopvērtējumā. Pateicoties labākai vārtu bilancei, priekšā ir čempione "Manchester City" un Londonas "Chelsea", kurām arī ir 20 punkti. Sestdien Liverpūles futbolisti aizvadīs maču pret "Huddersfield", kas vēl nav uzvarējusi un savākusi tikai trīs punktus, atrodoties izkrišanas zonā.

Pagaidām nav zināms, vai laukumā varēs doties kreisās malas uzbrucējs Sadio Manē, kuram vakar tika veikta rokas operācija. Savainojumā viņš iedzīvojās, pārstāvot Senegālas izlasi. Tiek vēstīts, ka operācija bijusi veiksmīga, taču nākamās dienas Manē būs jāpavada mediķu uzraudzībā. Šajā sezonā viņš Premjerlīgā aizvadījis astoņus mačus un guvis četrus vārtus. Savukārt pagājušajā sezonā Manē guva komandas vienīgos vārtus UEFA Čempionu līgas finālā.

Jāatzīmē, ka Manē nav vienīgais kritušais, kurš savainojumu guva brīdī, kad mugurā bija uzvilkts izlases krekls. Maču nevarēja pabeigt Ēģiptes izlases labās malas uzbrucējs Mohameds Salāhs, Gvinejas izlases pussargs Nabī Keitā un Nīderlandes izlases centra aizsargs Virdžils van Deiks, kurš ir pasaulē dārgākais savas pozīcijas spēlētājs.

Pēc viesošanās pie "Huddersfield" trešdien paredzēta mājas spēle Čempionu līgā, spēkojoties ar Belgradas "Crvena zvezda". Turnīru izdevās atklāt ar dramatisku pēdējās minūtes uzvaru pret PSG (3:2), bet sekoja zaudējums viesos, pret "Napoli" vienīgos vārtus ielaižot 90. minūtē.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...

  +1 [+] [-]

, 2018-10-18 10:55, pirms 6 gadiem
Labi ka grafiks vieglāks pool tagad jo nākamās spēles ir pret Hudersfield un Kardif un 2 reizes Cerevena Zvezda.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-18 11:15, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Labi ka grafiks vieglāks pool tagad jo nākamās spēles ir pret Hudersfield un Kardif un 2 reizes Cerevena Zvezda.
Ej to pasaki Klopam tur ir

  +1 [+] [-]

, 2018-10-18 12:11, pirms 6 gadiem
gurgucis rakstīja: Ej to pasaki Klopam tur ir
Van Deika vietā centrā Lovrens un Gomess bet mane vietā Šaqiri var spēlēt.Salahs itkā būs gatavs spēlēt.Bet rakstīts ka mazas traumas arī Milneram un Hendersonam.

     [+] [-]

, 2018-10-18 16:00, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Van Deika vietā centrā Lovrens un Gomess bet mane vietā Šaqiri var spēlēt.Salahs itkā būs gatavs spēlēt.Bet rakstīts ka mazas traumas arī Milneram un Hendersonam.
Šakiri spēlēt var, bet efekts ne tuvu nav tāds. Iespēja dot iespēju tuvākajām rezervēm, pret Kārdifu točno.

     [+] [-]

, 2018-10-18 16:05, pirms 6 gadiem
Pandora rakstīja: Šakiri spēlēt var, bet efekts ne tuvu nav tāds. Iespēja dot iespēju tuvākajām rezervēm, pret Kārdifu točno.
Pret Hudersfield labāk lai traumas sadziest un attiet no izlašu spelēm vairāki (Lovrens,Vijnaldums,Robertsons, Firmino un Šakiri pa 2 spēlēm aizvadīja bez atpūtas)