Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" vēlreiz atzīst MHL līdervienības "Loko" pārākumu

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

"Rīga" vēlreiz atzīst MHL līdervienības "Loko" pārākumu
Uvis Balinskis un Frenks Razgals
Foto: dinamoriga.eu

Pēc sekmīga spēles sākuma kārtējo zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) piedzīvoja HK "Rīga" hokejisti. Rīdzinieki izvirzījās vadībā ar 2:0, bet spēli noslēdza ar vēl vienu zaudējumu līgas līdervienībai Jaroslavļas "Loko" ar 2:5.

HK "Rīga" šo sezonu nav sākusi visai veiksmīgi, jo 12 spēlēs izcīnītas tikai trīs uzvaras, kamēr "Loko" 12 spēlēs tikusi pie 10 uzvarām, atrodoties līgas turnīra tabulas pirmajā pozīcijā. Abas komandas tikās sestdien, kad pēc diviem nospēlētiem periodiem rezultāts bija 2:2. Izšķirošo vārdu mačā teica Denis Aleksejevs, kurš trešajā periodā guva divus vārtus, dodot viesiem uzvaru ar 4:2. Šodien rīdzinieki vēlējās gūt revanšu pret līgas līderiem.

Mača sākums mājiniekiem padevās ļoti labs, jo jau septītajā minūtē izdevās izvirzīties vadībā pēc Uvja Balinska precīzā metiena. Komandas cīnījās līdzīgi, "Loko" nespējot atgūties. Perioda 12. minūtē "Loko" tika pie skaitliskā vairākuma, bet tas palika nerealizēts. Pirmā trešdaļa tā arī noslēdzās ar rezultātu 1:0 "Rīgas" labā.

Otrais periods bija vārtu guvumiem bagātāks, aizritot "Loko" zīmē. Sestajā minūtē Erlends Kļaviņš panāca 2:0 "Rīgas" labā, bet tad iniciatīva piederēja viesiem, kuri prata panākt izlīdzinājumu. Otrā perioda izskaņā Danils Jurtajkins samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet pēc 50 sekundēm "Loko" nonāca skaitliskajā mazākumā. Tas gan neliedza Andrejam Čvančikovam izcelties ar vārtu guvumu - 2:2.

Līdzīgi kā sestdien aizvadītajā spēlē, "Loko" galvenais ierocis trešajā periodā bija Denis Aleksejevs, kurš astotajā minūtē izvirzīja savu komandu vadībā (3:2). Viesi turpināja dominēt laukumā, iegūstot arī divu vārtu pārsvaru. Rīdziniekiem ar atspēlēšanos nevedās. Nepilnas četras minūtes līdz pamatlaika beigām Gustavs Grigals tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, bet pēc teju divām nospēlētām minūtēm Jurtajkins raidīja ripu tukšajos rīdzinieku vārtos uzstādot mača gala rezultātu - 5:2.

MHL regulārā sezona, 18. oktobris

"Rīga" - "Loko" 2:5 (1:0, 1:2, 0:3)

Vārti: 06:39 Balinskis (Galoha, Locāns) 1:0, 25:51 Kļaviņš (Pankevičs) 2:0, 37:15 Jurtaikins (Deņisenko) 2:1, 38:22 Čvančikovs (Jeļesins, Konovalovs) 2:2, 47:21 Aleksejevs 2:3, 53:04 Daņilovs (Turčaņinovs) 2:4, 57:53 Jurtajkins 2:5.
Metieni: 24-31
Vārtsargi: Gustavs Grigals - Iļja Konovalovs

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-18 15:29, pirms 9 gadiem
Priecē ka tik liels koifs bija uz Loko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-18 18:20, pirms 9 gadiem
Lai jaunie cīnās

     [+] [-]

, 2015-10-18 19:29, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Grigals laikam ir vaartsargs Nr.1 neleggionaaru Latvijaa. Tad nu visas ceriibas uz vinnu. Jaagaida vinna sausaa speele. Kas cits speelees agri vai veelu RiigasDinamo vai izlasee, ja ne Grigals.
Kas Tu esi tam Grigalam, vecāks, rads, vai čoms. Vakar raksti par gaidāmo sauso spēli, šodien atkal. Četras ripas spēlē līdz sausajai tā kā bišķi par daudz. Nu bet ja tāda nepieciešamība ir, tad kaut kas ir jāraksta...

  -1 [+] [-]

, 2015-10-18 19:32, pirms 9 gadiem
normāls rezultāts, lai trenējas un attīstās. kādreiz, kad spēlēja pāraudzeņi ,bija līderu vidū, bet tas bija mākslīgi.

     [+] [-]

, 2015-10-18 20:09, pirms 9 gadiem
purva_velns rakstīja: normāls rezultāts, lai trenējas un attīstās. kādreiz, kad spēlēja pāraudzeņi ,bija līderu vidū, bet tas bija mākslīgi.
Nepiekrītu tādam terminam kā "pāraudzeņi". Ja vecums atļauj, kāpēc nespēlēt. Pārējās komandās taču arī spēlē šie tavis nosauktie "pārraudzeņi". Jā, šogad komanda ir jauna, un tāpēc rezultāts ir tiešām normāls.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-18 20:52, pirms 9 gadiem
fanotājs a rakstīja: Nu nezinu,ja 13 spēlēs ir iegūti 13 punkti,un 31 komandas konkurencē Rīga ieņem 28 vietu MHL,vai rezultāts ir normāls?
nu a ko Tu gribēji? ne visi atbilstošā vecuma spēlētāji spēlē HK Rīga. un tas ir labi. pretinieku, krievu jaunatnes sporta skolas ir klasi augstākas ( ja vispār var runāt par HK Rīga skolu), resursi lielāki. Mūsu, kā valsts resursi ir vienas krievu sporta skolas līmenī. kādreiz, ja atceries, vēl psrs laikos, arī bija jauniešu un junioru turnīri, mūsējie tur cīnījās ar atzīstamām sekmēm, kā kuru gadu, bet neviens toreiz jau nebrauca ārpus valsts, labākie spēlēja sava gada komandā. mēs, kā jau augstāk rakstīju, varējām līdzīgāk spēlēt ar šiem, kad mums sastāvā spēlēja bārdaini pāraudzeņi, tipa Vilkoita, Bukarta vecākā, Upīša utt. Pretī parasti bija pārs gadus jaunāki krievi. tas arī viss. un arī tad mūs plovos pederēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-18 21:04, pirms 9 gadiem
Lai arī rezultāts šobrīd ir šāds, komanda ja nemaldos ir viena no jaunākajām (ja nemaldos otrā) pēc vidējā spēlētāju vecuma. Ar visu to rāda atzīstamu cīņas sparu. Domāju nākošā sezona šim sastāvam būs jau ievērojamāk labāka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-18 23:10, pirms 9 gadiem
fanotājs a rakstīja: Nākošgad nebūs šīs sezonas līderi Galoha,Razgals,Sprukts,Bušs,Locāns,Balinskis un ,kas tur labāks būs,kulsimies atkal pa pēdējām vietām un priecāsimies par sasniegumiem.
Pēc vecuma Tevis pieminētie vēl var spēlēt arī vēl nākošo gadu. Tas protams, ja ar viņiem Dinamo pagarinās līgumus, un ja viņi negribēs aiziet kur citur (kā tas bija šogad ar Maslovski, Grīnbergu), kuri negribēja vairs būt pie "puišeļiem".