Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Ikviens, kurš priecājas par De Breines savainojumu, ir muļķis"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Ikviens, kurš priecājas par De Breines savainojumu, ir muļķis"
Jirgens Klops
Foto: PA Pictures/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione "Manchester City" uz trim mēnešiem palikusi bez līdera Kevina De Breines, kuram savainots labais ceļgals. Konkurentes "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops norādīja, ka viņam konkurenta neveiksme nenes prieku.

Pagājušajā sezonā "Machester City" sakrāja 100 punktus un guva 106 vārtus, vairāk nekā pārliecinoši triumfējot Anglijas Premjerlīgā. Vasaras laikā vienība kļuva tikai labāka, tāpēc tiek prognozēts, ka "City" nosargās titulu, tomēr izredzes šonedēļ saņēmušas triecienu – treniņa laikā savainojumā iedzīvojās vadošais pussargs Kevins De Breine, kuram būs jāizlaiž trīs mēneši, tostarp vairākas spēles pret tiešajiem konkurentiem.

Kā galvenā "City" pozīciju apdraudētāja pirms sezonas tika nosaukta "Liverpool", un tās galvenajam trenerim Jirgenam Klopam pirms nedēļas nogalē gaidāmajiem mačiem tika jautāts, vai De Breines savainojums izlīdzinās komandu izredzes uz trofeju. "Ja godīgi, ikviens, kurš tā domā par šādu situāciju, ir muļķis. Es tāds neesmu. Pirmkārt, gribu novēlēt viņam visu to labāko," pauda Klops, atklājot stāstu no pagātnes.

"De Breine kā spēlētājs ir izcils. Ļoti vēlējos, lai viņš pievienojas manai komandai, kad vēl strādāju Dortmundē un viņš bija "Chelsea", taču Žuzē [Morinju] man viņu neatdeva," teica Klops. "Kāda viņam bija sezona, kādu Pasaules kausu viņš aizvadīja. Jūtu viņam līdzi. Skaidrs, ka "City" ir daudz variantu, kā aizvietot viņu – šovasar tika nopirkts Rijads Mahrezs. Tāpat ir citi futbolisti, kuri var spēlēt dažādās pozīcijās."

"Nevienam nevajadzētu satraukties par "Manchester City" un komandas kvalitāti – tās viņiem pietiek. Neskatāmies uz citām komandām, vienkārši cenšamies domāt par sevi, un cerams, ka tas dos rezultātu," pauda Klops. "City" svētdien mājās uzņems "Huddersfield", kamēr "Liverpool" pirmdienas vakarā viesosies pie "Crystal Palace".

Izmantotie resursi:
Jurgen Klopp exclusive: Kevin De Bruyne injury...

  -1 [+] [-]

, 2018-08-18 16:35, pirms 6 gadiem
Kas ir De Breine?

  +2 [+] [-]

, 2018-08-18 16:43, pirms 6 gadiem
Kā vispār var De Breine nepatikt? Viens no tiem spēlētājiem, kas visiem patīk