Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nosaukti NBA balvu finālisti, uz MVP godu pretendē Embīds, Jokičs un Adetokunbo

Rolands Eliņš

Nosaukti NBA balvu finālisti, uz MVP  godu pretendē Embīds, Jokičs un Adetokunbo
Nikola Jokičs un Jannis Adetokunbo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija šonakt paziņoja sezonas individuālo balvu balsojumu finālistus, katrā nominācijā nosaucot trīs vairāk balsu ieguvušos spēlētājus, un MVP balvas sakarā pārsteigumi netika sagaidīti.

NBA pavēstīja, ka uzvarētāji tiks nosaukti izslēgšanas spēļu laikā. Regulārā sezona noslēdzās pirms nedēļas, un aicinātie mediji, kuru balsojumā tiek noteikti individuālo balvu ieguvēji, savas balsis iesniedza jau drīz pēc tam.

Sezonas vērtīgākā spēlētāja balvas sakarā finālistu trijotne ir prognozējamā - iepriekšējā gada MVP Nikola Jokičs, pirms tam divas reizes šo balvu ieguvušais Grieķijas spēlētājs Jannis Adetokunbo un Kamerūnas basketbolists Žoels Embīds, kurš bija sezonas rezultatīvākais spēlētājs un MVP titulu vēl nav ieguvis.

Labākā aizsardzības spēlētāja balvai finālistu sarakstā ir iepriekšējās sezonas uzvarētājs Rudī Gobērs un divi spēlētāji, kuri iepriekšējā gadā nesaņēma nevienu balsi šajā nominācijā, proti, Markss Smārts no Bostonas un Mikaels Bridžess no Fīniksas.

Gada trenera finālistu sarakstā ir Eriks Spolstra no "Heat", Teilors Dženkinss no "Grizzlies" un Montijs Viljams no "Suns". Neviens no viņiem šo balvu savā karjerā vēl nav ieguvis.

Par visprogresesējušāko spēlētāju varētu kļūt Klīvlendas Dariuss Gārlands, Memfisas Džā Morants un Dežonte Marejs no "Spurs", kamēr gada labākā rezervista balvai finālistu vidū ir "Cavaliers" spēlētājs Kevins Lavs, Fīniksas spēlētājs Kems Džonsons un Tailers Hirro no "Heat".

Savukārt gada debitanta balvas finālistu sarakstā ir Skotijs Bārnss no "Raptors", Keids Kaninhems no Detroitas un Evans Moblijs no "Cavaliers".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -3 [+] [-]

, 2022-04-18 09:16, pirms 2 gadiem
Gan jau Jokam iedos, bet gribētos, lai Embīds dabū, jo viņš tiešām pelnījis. Defā gan jau Smārtam un Cade dabūs roy

  +3 [+] [-]

, 2022-04-18 09:49, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Gan jau Jokam iedos, bet gribētos, lai Embīds dabū, jo viņš tiešām pelnījis. Defā gan jau Smārtam un Cade dabūs roy
Jokičs nav pelnījis?

  +1 [+] [-]

, 2022-04-18 15:16, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Gan jau Jokam iedos, bet gribētos, lai Embīds dabū, jo viņš tiešām pelnījis. Defā gan jau Smārtam un Cade dabūs roy
Neuztraucies, gan jau nākamgad Embīdam izdosies izvaidēt, izraudāt un izlūgties balvu kā centās jau šogad

  -2 [+] [-]

, 2022-04-18 15:46, pirms 2 gadiem
RolandsB rakstīja: Jokičs nav pelnījis?
Dončičs nav pelnījis?

  +3 [+] [-]

, 2022-04-18 16:03, pirms 2 gadiem
Restartētājs rakstīja: Dončičs nav pelnījis?
NAV

  -1 [+] [-]

, 2022-04-18 16:28, pirms 2 gadiem
Vispār lebronīts bija pelnījis!! Kā jūs varat nedot viņam

  +2 [+] [-]

, 2022-04-18 19:03, pirms 2 gadiem
Slikti ka Dāvis nav nominēts