Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Veidojām momentus, taču ir arī jāiemet"

Jānis Celmiņš

Znaroks: "Veidojām momentus, taču ir arī jāiemet"
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Pēc Latvijas un Krievijas hokeja izlašu pārbaudes mača iespaidos par to dalījās abu komandu galvenie treneris Toms Kūlens un Oļegs Znaroks.

„Spēle kopumā man patika. Veidojām momentus, taču ir arī jāiemet. Zemajam realizācijas procentam gan ir arī iemesls, treniņi šobrīd ir smagi. Arī tas, ka pie šādām slodzēm puiši spēja izveidot momentus nav slikti,” maču īsi komentēja Krievijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks. Vaicāts, vai nav nedaudz dīvaini spēlēt Rīgā pret Latvijas izlasi, Znaroks atbildēja īsi: „Nē, viss kārtībā, jūtos labi.”

Arī Latvijas izlases treneris Toms Kūlens bija apmierināts ar aizvadīto spēli. „Šī spēle bija liels izaicinājums mūsu jaunajiem spēlētājiem. Uzskatu, ka nospēlējām cienījami, vārtsargs (Edgars Masaļskis) šovakar aizvadīja ļoti labu spēli. Cīnījāmies līdz pat pašām beigām, varu būt lepns par komandu.”

Abu izlašu treneri atzina, ka izmaiņas pirms rītdienas spēles noteikti būs. Iespēja sevi parādīt būs tiem, kuri šodien nespēlēja.

Sestdien pulksten 17.00 abas komandas tiksies atkārtoti.

  +3 [+] [-]

, 2014-04-18 21:01, pirms 10 gadiem
Nu ir gan bet to nav tik viegli izdarīt ja vārtos stāv Masaļskis

  -4 [+] [-]

, 2014-04-19 04:15, pirms 10 gadiem
Tad ej un iemet, Oļeg, kautko.. podā!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-19 09:50, pirms 10 gadiem
ficuks rakstīja: Tad ej un iemet, Oļeg, kautko.. podā!
Kur tādi TŪDALIŅTĀGADIŅI, kā Tu, var rasties?? Nav gadījumā aborta atliekas??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-20 06:25, pirms 10 gadiem
Būs labais,ja Haris blakus Oļegam stāvēs ar Georga lentīti 9.maijā!Viņa vectēvs toč zārkā apgriestos,zinot Vitoliņu slaveno hokeja dinastiju...