Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Soču treneris Zubovs par pretinieku liktenīgajām kļūdām: "Mums paveicās"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Soču treneris Zubovs par pretinieku liktenīgajām kļūdām: "Mums paveicās"
"Sochi". Foto: hcdinamo.by

Vakar Kontinentālajā hokeja līgā tika aizvadīta viena spēle – Rīgas "Dinamo" konkurente cīņā par iekļūšanu Gagarina kausā "Sochi" izbraukumā ar 3:1 pieveica Minskas "Dinamo" un pacēlās uz 7. vietu. Komandas galvenais treneris Sergejs Zubovs pēc mača bija tiešs: "Bija momenti, kuros mums paveicās."

"Tikāmies ar motivētu pretinieku, un zinājām, ka komanda būs noskaņojusies cīnīties. Spēle bija nervoza, mazliet haotiska. Kaut kādos momentos mums paveicās – gan mazākumā iemetām, gan arī pēdējie vārti bija ar veiksmes devu," pauda Soču komandas galvenais treneris Sergejs Zubovs.

Pirmos vārtus "Sochi" guva pavisam kuriozā veidā – Jirki Jokipakas metiens no distances lidoja garām vārtiem, bet ripa atsitās pret aizsargstiklu un pretinieku vārtsarga muguru, tomēr atrodot ceļu vārtos. Gan otrajos, gan trešajos vārtos pamatīgi kļūdījās minskiešu aizsargs Jevgeņijs Ļisovecs. Vispirms viņš pazaudēja ripu uz zilās līnijas, pretiniekiem realizējot izgājienu vienatnē pret vārtsargu, bet pēc tam Ļisovecs savā zonā paklupa uz līdzenas vietas.

"Bija kļūdas. Lai tās izlabotu, nav palicis daudz laika, jo katrs punkts tagad ir zelta vērtē. Ar rezultātu esam apmierināti, dodamies uz priekšu," teica Zubovs. Komanda ar 62 punktiem divas spēles pirms regulārā čempionāta beigām ieņem 7. vietu rietumos.

Ar Soču gūtajiem vārtiem iespējams iepazīties šeit: https://text.khl.ru/text/72026.html

Izmantotie resursi:
Официальный сайт ХК Сочи | «Динамо» Минск –...

  +1 [+] [-]

, 2019-02-18 11:59, pirms 5 gadiem
Sorry,bet kā Minska cīnījās pret mums un kā pret Sočiem,tad tās bija divas dažādas komandas.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-18 12:05, pirms 5 gadiem
Jautājums. Vai Ļisovecs pēc šīs spēles nav kļuvis daudz bagātāks?

  +2 [+] [-]

, 2019-02-18 12:17, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Jautājums. Vai Ļisovecs pēc šīs spēles nav kļuvis daudz bagātāks?
nu varbūt ne daudz bāgātāks,bet līgumu uz nākamo gadu rezervējis ar algas paaugstinājumu noteikti..

  +1 [+] [-]

, 2019-02-18 12:50, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Sorry,bet kā Minska cīnījās pret mums un kā pret Sočiem,tad tās bija divas dažādas komandas.
MnD pēc spēles Rīgā pameta tās galvenais vilcējs-Jūnass Enrots.
Takā Sochu uzvara likumsakarīga.

     [+] [-]

, 2019-02-18 12:52, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Sorry,bet kā Minska cīnījās pret mums un kā pret Sočiem,tad tās bija divas dažādas komandas.
Nevar būt!
Tu taču rakstīji/teici, ka KHL viss ir tik godīgi, cik vien var būt godīgi.

     [+] [-]

, 2019-02-18 13:10, pirms 5 gadiem
Saite uz spēles apskatu: Официальный сайт ХК Сочи | медиа | Видеогалерея

Izskatījās, ka tas pimpītis ir uzpirkts. Īpaši pirmajā epizodē samākslota reakcija pēc kļūdas.

     [+] [-]

, 2019-02-18 14:21, pirms 5 gadiem
Paveicās gan...ar video ''tiesnesi'' Maskavā un diviem tirliņiem uz laukuma, kuri atļāva iesist pa vārtsarga laveni papildlaikā.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-18 14:34, pirms 5 gadiem
Ko tur daudz cepties! Paši zaudējam - (ņemot vērā atkārtojumos neieskaitītos vārtus attiecībā pret citu komandu gūtajiem vārtiem citās spēlēs).
Atkal lielās spēles- 1) Olimpiskās spēles, hokeja klubs...Jāattaisno lielie izdevumi ziemas haļļu celšanai un izmantošanai..., 2) Bukijiem jau pirms spēles viss bija labi zināms( kā bija ar koef. maiņām spēles laikā?), 3) Savējiem labdariem ar 2 mlj. pelnošo klubu(strādājot ar zaudējumiem) taču arī kaut kas jānopelna.

     [+] [-]

, 2019-02-18 16:01, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: MnD pēc spēles Rīgā pameta tās galvenais vilcējs-Jūnass Enrots.
Takā Sochu uzvara likumsakarīga.
Es to rakstīju? Var jau būt. Paskatījos Soču pēdējās 3 spēles. Ok,pieņemsim,ka viņiem vnk paveicās un ka tā ir tikai sakritība.