Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hawks" aizmaina nesen iegūto Viljamsu uz Denveru

Emils Ozerinskis

"Hawks" aizmaina nesen iegūto Viljamsu uz Denveru
Mo Viljamss
Foto: Kim Klement l USA Today

NBA Austrumu konferences vienība Atlantas "Hawks" aizmanījusi nesen no Klīvlendas iemainīto saspēles vadītāju Mo Viljamsu uz Denveras "Nuggets".

Maiņas darījumā Atlantas "Hawks" nosūtījusi 34 gadus veco veterānu Mo Viljamsu un naudas kompensāciju uz Denveru, vēsta NBA apskatnieks Adrians Vojnarovskis. Interesanti, ka pirms pusotras nedēļas Atlantas komanda ieguva Viljamsu kopā ar Maiku Danlīviju darījumā ar līgas čempioni Klīvlendas "Cavaliers", uz Austrumu konferences līdervienību nosūtot Kailu Korveru.

Kā ziņo līgas avots, Denveras "Nuggets" visticamāk izpirks Mo Viljamsa 2,2 miljonus vērto līgumu. 13 gadus līgā spēlējušajam veterānam oktobrī tika veikt ceļgala operācija un šosezon basketbolists nav spēlējis, tomēr Mo Viljamss izrādījis vēlmi turpināt karjeru un atgriezties NBA. Pagājušajā sezonā Viljamss Klīvlendā kļuva par NBA čempionu.

Maiņas darījuma pretējā virzienā Atlantas "Hawks" ieguvusi tiesības uz 29 gadus veco turku basketbolistu Cenku Akjolu. Lai gan dažādos Turcijas klubos spēlējušais aizsargs/vieglais uzbrucējs NBA visticamāk savā karjerā nespēlēs, pieraksts pasaules spēcīgākajā līgā basketbolistam bijis gana interesants. 2005. gadā kā NBA drafta 59. izvēli Turcijas basketbolistu piesaistīja tieši Atlantas "Hawks". Līdz 2014. gadam Akjolu tiesības palika Atlantā, kura tās aizmainija uz Losandželosas "Clippers" pret Antuānu Džeimisonu. 2015. gadā tiesības uz turku basketbolistu ieguva Filadelfijas "76ers", vēlāk aizmainot tās uz Denveras "Nuggets" pret Džavelu Makgī. Trīs gadus pēc pirmās maiņas Cenku Akjolu tiesības atgriezušās komandā, kas viņu draftēja oriģināli 2005. gadā.

Lai aizpildītu vietu sastāvā Atlantas "Hawks" piedāvās desmit dienu līgumu aizsargam Gerijam Nīlam, kurš sešu sezonu laikā spēlējis piecās dažādās NBA komandās, bet šo sezonu pavadījis NBA Attīstības līgā.

Atlantas "Hawks" ar 24 uzvarām un 17 zaudējumiem ieņem ceturto pozīciju NBA Austrumu konferencē, savukārt Denveras "Nuggets" ar 17 uzvarām un 23 zaudējumiem cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, atrodoties Rietumu konferences astotajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
NBA on Yahoo! Sports - News, Scores, Standings,...

     [+] [-]

, 2017-01-18 22:29, pirms 7 gadiem
Vai tad tas Viljams nebeidza karjeru? Kā viņu var mainīt?
Denvera izpirks līgumu un varēs iet atpakaļ uz Cavs - šiem jau vajagot saspēlnieku

     [+] [-]

, 2017-01-19 09:22, pirms 7 gadiem
raiversons rakstīja: Vai tad tas Viljams nebeidza karjeru? Kā viņu var mainīt?
Denvera izpirks līgumu un varēs iet atpakaļ uz Cavs - šiem jau vajagot saspēlnieku
Viņš jau tā pavisam oficiāli, škiet, nav to paziņojis. Līdz ar to, kamēr tas nav de jure, viņš tiek izmantots kā labs piedēklis maiņas darījumos.