Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Blūms atklās Eirolīgas Top16 ar spēli Itālijā

Blūms atklās Eirolīgas Top16 ar spēli Itālijā
Jānis Blūms
Foto: elcorreo.com

Šovakar ULEB Eirolīgā sāksies Top16 kārta, kurā vienā no trīs spēlēm laukumā dosies arī Latvijas basketbolists Jānis Blūms un viņa pārstāvētais "Bilbao Basket", kas izbraukumā Itālijā tiksies ar Sjēnas "Montepaschi". Spēles sākums plkst. 21:45 pēc Latvijas laika.

Pēc četru nedēļu pārtraukuma atsākušās ULEB Eirolīgas spēles, kur pienākusi Top16 kārta. No trijiem Latvijas pārstāvjiem, kas iesāka sezonu Eirolīgā, cīņu turpina divi - Jānis Blūms un Kristaps Valters. Turklāt izloze saveda kopā abu spēlētāju pārstāvētos Spānijas klubus "Bilbao Basket" un Malagas "Unicaja". Vēl F grupā tika ielozēts trešais Spānijas klubs Madrides "Real", kā arī Itālijas vienība Sjēnas "Montepaschi". Pirmais laukumā dosies Blūms ar Bilbao, kuram izbraukums Itālijā pret "Montepaschi".

Favorīti šoreiz būs laukuma saimnieki "Montepaschi" basketbolisti, bet Bilbao vienība nav devusies uz Itāliju pēc zaudējuma. "Bilbao Basket" galvenais treneris Fotis Katsikaris norādījis, ka pretinieks ir ļoti spēcīgs un titulēts, kas pēdējos gados dominējis Itālijā. "Mums jānospēlē patiešām labi un vēl agresīvāk kā viņi, ja gribam pieveikt viņus," tā Bilbao treneris. Tikmēr Bilbao vienības pamatsastāva saspēles vadītājs Ārons Džeksons norādīja, ka gaidu tikšanos ar pretinieku komandas saspēles vadītāju, kas ir cits amerikānis Bo Makalebs. Pēc Džeksona domām tieši Makalebs pašreiz ir labākais amerikāņu saspēles vadītājs Eiropā.

Gaidāms, ka "Montepaschi" šajā spēlē būs saviem savainotajiem lietuviešiem Rimanta Kaukēna, kā arī Kšištofa Lavrinoviča. Savukārt Bilbao vienība uz Itāliju devusies labākajā sastāvā. Paredzams, ka arī šovakar Bilbao komandas sākuma pieciniekā dosies Latvijas basketbolists Jānis Blūms, kurš pēdējā laikā bijis viens no labākajiem snaiperiem komandā. Interesanti, ka viens no trim spēles tiesnešiem būs Latvijas pārstāvis Oļegs Latiševs.

Spēles sākums gaidāms plkst. 21:45 pēc Latvijas laika. Citā spēlē Krievijā vietējais Kazaņas "Unics" uzņems Turcijas vienību Stambulas "Fenerbahce" (sākums plkst. 18:00), bet vienlaicīgi ar Blūma spēli sāksies cīņa Grieķijā starp Pireju "Olympiacos" un Krievijas klubu Maskavas CSKA.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2012-01-18 17:59, pirms 12 gadiem
go go janka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-18 21:21, pirms 12 gadiem
kur vares redzēt ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-18 21:51, pirms 12 gadiem
23:40 ierakstā pa Viasat Sport Baltic

     [+] [-]

, 2012-01-18 21:53, pirms 12 gadiem
links
Streams for Webmasters
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja