Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Cēsu "Lekringam" pret Kocēnu "Rubeni" tikai goda vārti

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Cēsu "Lekringam" pret Kocēnu "Rubeni" tikai goda vārti
Kocēnu "Rubene". Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgas sievietēm turnīra tabulas līdere "Rubene" (Kocēni) viesojās pie Cēsis pie komandas "Lekrings". Ļoti pārliecinošu uzvaru guva kocēnietes, kuras savas pretinieces sakāva ar 8:1. "Rubenes" rindās ar "hat-trick" izcēlās Elīna Sirmā. Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā pārliecinošu panākumu guvusi Rīgas komanda "NND/RJTC", kas šodien savā laukumā ar 10:1 sagrāva "Tartu EMU". Uzvarētāju rindās ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Anna Mūrniece.

Pašreizējā čempione "Rubene" šosezon līdz šim bija piedzīvojusi tikai divus, zaudējumus, bet vien no tiem bija tieši pret "Lekringu" (3:4). Iepriekšējā abu komandu savstarpējā mačā, kas notika pirms desmit dienām, kocēnietēm nācās atspēlēties, ko viņas izdarīja veiksmīgi, tiekot pie smagi nākuša panākuma ar 3:2. Spraigu cīņu varēja sagaidīt arī šodien, kad spēle atkal notika cēsnieču laukumā, tomēr šoreiz tā nenotika.

Kocēnietes laukuma saimniecēm aukstu dušu sagādāja jau pašā mača ievadā, kad divu minūšu laikā guva trīs vārtus – 3:0. Divi goli Martas Drilles kontā, bet ar vēl vienu precīzu metienu izcēlās Asnāte Pēlmane. "Lekrings" ņēma 30 sekunžu pārtraukumu, pēc kura ilgāku laiku vārti vairs netika gūti. Pēc pirmā perioda rezultāts joprojām bija 3:0. Tomēr otrajā trešdaļā maisam jau atkal gaiss bija vaļā – viešņas iemeta vēl piecus bezatbildes golus (8:0). Pēdējā periodā Kocēnu komandas aktivitāte uzbrukumā ar vārtu guvumiem vairs nevainagojās, bet 53. minūtē cēsniece Olīvija Jarohoviča guva savas komandas goda vārtus (1:8). Kocēnu "Rubene" varēja svinēt ļoti pārliecinošu uzvaru ar 8:1.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Paula Egle, kurai šajā mačā divas rezultatīvas piespēles. Pa diviem goliem iemeta Marta Drille un Samanta Bērziņa, bet ar trijiem vārtu guvumiem izcēlās Elīna Sirmā. Par labāko starp cēsniecēm atzina Rebeku Lauri, kura pie rezultativitātes punktiem gan netika. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubene" ar 25 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 1. vietā, bet Cēsu "Lekringam" joprojām 12 punktu un 4. pozīcija.

"NND/RJTC" kārtīgi sakauj "Tartu EMU"

Spēles starp "NND/RJTC" un "Tartu EMU" rezultātu 7. minūtē atklāja rīdziniece Anna Mūrniece – 1:0. Pēc pirmā perioda rezultāts bija jau 4:0, jo vēl pa bumbiņai viešņu vārtos ieraidīja arī Marta Reke, Elīna Dīce un Beāte Žavnere. Otrās trešdaļas laikā rezultāts kļuva jau 7:0, bet 47. minūtē tas bija 8:0. Tikai 49. minūtē rezultatīvs uzbrukums padevās arī igaunietēm – 1:8, goda vārtus guva Stella Marija Linka. Līdz spēles beigām laukuma saimnieces iemeta vēl divus golus un "NND/RJTC" varēja svinēt uzvaru ar 10:1.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Olga Timofejeva, kura ar rezultativitāti šoreiz gan neizcēlās. Rezultatīvākā Rīgas komandā ar četriem goliem bija Anna Mūrniece, 3 (1+2) punkti Klintai Rovītei, bet pa diviem punktiem sakrāja Beāte Žavnere, Elīna Dīce, Dārta Derupa un Viktorija Kovaļova. Par labāko starp Tartu florbolistēm atzina vienīgo vārtu autori Stellu Mariju Linku. Pēc šīs uzvaras "NND/RJTC" turnīra tabulā ir jau 30 punktu, bet joprojām 2. vieta. "Tartu EMU" ar 14 punktiem atrodas 5. vietā.

ELVI florbola līgas sievietēm turnīra tabula

V.KomandaSp.UZ+/-Punkti
1.Rubene1072+4525
2.NND/RJTC1073+2221
3.FK Ķekava1174+1019
4.Lekrings1248-612
5.Līgatne844-58
6.Irlava/Tukums10010-720

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...