Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Agris Blaus atkārtoti apstiprināts par jātnieku federācijas prezidentu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Agris Blaus atkārtoti apstiprināts par jātnieku federācijas prezidentu
Agris Blaus. Foto: LJF

Agris Blaus, kurš jau kopš 2002. gada strādā kā Latvijas Jātnieku federācijas prezidents, apstiprināts jaunam termiņam, oficiāli informē federācija.

Agris Blaus kopš 2002.gada ir bijis LJF prezidents, darbojies arī LSFP valdē. Šobrīd Blaus ir LOK Izpildkomitejas loceklis un LOK Juridiskās komisijas priekšsēdētāja vietnieks.

Blaus savā uzrunā uzsvēra, ka arī turpmāk LJF uzdevums būs jāšanas sporta attīstības veicināšana Latvijas reģionos, sadarbība ar jāšanas sporta klubiem un SC “Kleisti” infrastruktūras uzlabošana.

“Esam iesākuši vairākus lielus projektus, kurus tuvākajos gados vēlamies pabeigt. Mēs paredzam jāšanas sportā iekļaut arvien lielāku sabiedrības daļu, kā arī vēl vairāk papildināt startējošo bērnu un jauniešu skaitu. Izsaku dziļu pateicību par atbalstu Latvijas Jātnieku federācijas biedriem, sportistiem un treneriem. Aizvadītie divi gadi ir bijuši izaicinājumu pilni ikvienam no mums, bet esmu pārliecināts, ka mums izdosies pārvarēt arī šīs grūtības. Novēlu visiem izturību un sportisko veiksmi arī turpmāk!“ sacīja Blaus.

Par LJF Prezidija locekļiem tika ievēlēti Edgars Treibergs, Māris Millers, Dainis Līvmanis, Mareks Samohvalovs, Juris Mežnieks, Romāns Mežeckis, Ojārs Petrēvics, Ligija Biteniece, Sergejs Šakurovs un Aivars Muravskis.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Jātnieku federācija