Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Landeskogam 3+2, "Avalanche" tik un tā zaudē "Lightning"

Landeskogam 3+2, "Avalanche" tik un tā zaudē "Lightning"
Gabriels Landeskogs guva piecus (3+2) punktus mačā pret "Lightning"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās 11 spēles. Labāko maču karjerā zviedru uzbrucējs Gabriels Landeskogs, gūstot piecus punktus, taču ar to izrādījās par maz „Avalanche” uzvarai pār „Lightning”.

Turpinās Vinipegas „Jets” neveiksmes – pēdējos sešos mačos piedzīvoti zaudējumi, no kuriem pieci – pamatlaikā. Šodien komanda 48 reizes meta pa Sentluisas „Blues” vārtsarga Kartera Hatona vārtiem, taču zaudēja ar 0:2. Pirmās trešdaļas vidū Vladimirs Tarasenko bija pirmais pie vārtsarga atvairītās ripas – 0:1, bet trešā perioda beigās Vinss Dans ar metienu no tālās distances panāca 0:2.

Monreālas „Canadiens” ar 0:3 piekāpās Otavas „Senators” divu Kanādas komandu cīņā NHL simtgades klasikā gandrīz 34 tūkstošu skatītāju klātbūtnē. Otrajā periodā „Senators” izvirzījās vadībā – Žans Gabriels Pažo pielika nūju vārtu priekšā pēc Ērika Karlsona uzmetiena no zilās līnijas – 0:1. Trīs minūtes līdz pamatlaika beigām Bobijs Raiens uzbrukuma zonā atņēma ripu pretspēlētājam, aizskrēja pie vārtiem un panāca 0:2, bet trešā ripa ielidoja jau tukšos Monreālas vārtos – 0:3.

Tampabejas „Lightning” ne bez grūtībām pārspēja Kolorado „Avalanche” – 6:5. Trešā perioda sākumā rezultāts bija 5:1 viesu labā, taču mājiniekiem gandrīz izdevās atspēlēties – Gabriels Landeskogs noformēja „hat-trick”, bet Kolorado panāca 5:4. Deviņas minūtes līdz pamatlaika beigām Mihails Sergačovs tika pie atlēkušās ripas un ieraidīja to vārtos ar rikošetu no aizsarga slidas – 6:4. „Avalanche” izdevās panākt 6:5, bet komanda bija spiesta palikt bez punktiem. Landeskogs piedalījās visos komandas vārtos, bet arī ar 3+2 bija par maz uzvarai.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 18. decembri ar četrām spēlēm.

NHL spēles, 17. decembris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Predators – Flames2:0Oilers – Wild3:2
Rangers – Bruins3:2 PLJets – Blues0:2
Canadiens – Senators0:3Kings – Islanders3:4 PL
Stars – Flyers1:2 PLBlue Jackets – Hurricanes1:2
Penguins – Coyotes4:2Ducks – Capitals2:3 PL
Lightning – Avalanche6:5

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2017-12-17 09:38, pirms 6 gadiem
Ja jau zviedrs vai tad nav Lendūškāgs?

     [+] [-]

, 2017-12-17 10:00, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Ja jau zviedrs vai tad nav Lendūškāgs?
Ja Supeizda neraksta rakstus, tad viss labi uzvardos!