Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Girgensonam četri metieni, "Sabres" divreiz atspēlējas un uzvar pagarinājumā

Girgensonam četri metieni, "Sabres" divreiz atspēlējas un uzvar pagarinājumā
Zemgus Girgensons
Foto: Sipa USA/Scanpix

Otro uzvaru pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā izcīnīja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas savā laukumā divreiz atspēlējās un pagarinājumā ar 3:2 pārspēja Ņujorkas "Islanders".

Zemgus Girgensons kopā ar Evanderu Keinu un Nikolā Delorjē tika iekļauts ceturtajā uzbrucēju virknējumā un uz ledus pavadīja desmit minūtes un 21 sekundi, tostarp 28 sekundes mazākumā. Girgensons izdarīja četrus metienus pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, uzvarēja četros no sešiem iemetieniem, izprovocēja vienu noraidījumu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Spēles 14. minūtē rezultātu atklāja viesi, kad Raiens Stroms, atrazdamies pretī vārtiem, vienā pieskārienā cauršāva Robinu Lēneru (1:0), bet 24. minūtē Bufalo "Sabres" iespieda pretiniekus aizsardzības zonā un izmantoja to, ka Džons Tavaress sāpju dēļ izslēdzās no epizodes, un Jūhans Lāšons pielaboja Rasmusa Ristolainena mesto ripu (1:1).

Pēc gandrīz precīzi četrām minūtēm Alans Kvins realizēja komandas vienīgo vairākumu un atguva vadību Ņujorkas "Islanders" (2:1), bet trešās trešdaļas ceturtajā minūtē vairākumu izmantoja arī Bufalo – ar veiksmīgu rikošetu pret aizsarga slidu izcēlās Mets Mulsons (2:2). Pagarinājuma 42. sekundē uzvaru izrāva jau pieminētais Ristolainens, kurš pieslēdzās pretuzbrukumam un pārspēja Žanu Fransuā Berubē (3:2).

Kamēr astoto uzvaru pēc kārtas svinēja Kolumbusas "Blue Jackets", kas pēdējo ripu iemeta mazākumā un ar 4:1 izbraukumā apspēlēja Kalgari "Flames", septiņu uzvaru sērija pārtrūka Austrumu konferences līderei Pitsburgas "Penguins", kas savā laukumā nespēja pārsvaru metienos (39:28) pārvērst pārsvarā uz rezultāta tablo – 0:1 pagarinājumā pret Losandželosas "Kings". Filam Keselam metiena brīdī salūza nūja, un "Kings" aizmuka pretuzbrukumā trīs pret vienu, ko ar precīzu metienu no tuvas distances noslēdza Tailers Tofoli. Sesto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Vašingtonas "Capitals", kas bullīšos viesos pārspēja Karolīnas "Hurricanes" (4:3). Sešas minūtes līdz pamatlaika beigām, vārtu priekšā pielabojot Dmitrija Orlova metienu, izlīdzinājumu panāca Tīdžejs Ošī, kurš arī bullīšos izcēlās ar precīzu mēģinājumu.

SpēleRez
Sabres – Islanders3:2 P
Penguins – Kings0:1 P
Hurricanes – Capitals3:4 PM
Canadiens – Sharks2:4
Flames – Blue Jackets1:4
Avalanche – Panthers1:3
Canucks – Lightning4:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2016-12-17 08:56, pirms 7 gadiem
"Otro spēli pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā pagarinājumu aizvadīja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres"."

Autor, Sabres pirms tam ar 6:3 pārspēja Kings, papildlaiks tajā spēlē nebija nepieciešams.
, 2016-12-17 08:59, pirms 7 gadiem
Nu Pitsburga ir visai nosacīta Austrumu konferences līdere,jo gluži vienkārši aizvadījusi vairāk maču nekā tuvākie konkurenti.Par pārsteigumu visiem šajā sezonā uz šo godu sāk izvirzīties Kolumbusa,kas ,manuprāt, ir šobrīd lielākais pārsteigums līgā.Redzēs cik ilgi turēs šo spriedzi?
Slēpts komentārs: toms_kranihs_104137610074211
, 2016-12-17 09:38, pirms 7 gadiem
Ko Sorokins teica ????
, 2016-12-17 09:56, pirms 7 gadiem
Četri metieni, četri iemetieni bet kad būs četri trāpījumI?
, 2016-12-17 09:56, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Nu Pitsburga ir visai nosacīta Austrumu konferences līdere,jo gluži vienkārši aizvadījusi vairāk maču nekā tuvākie konkurenti.Par pārsteigumu visiem šajā sezonā uz šo godu sāk izvirzīties Kolumbusa,kas ,manuprāt, ir šobrīd lielākais pārsteigums līgā.Redzēs cik ilgi turēs šo spriedzi?
Un Kolumbusai šobrīd ir vismazāk aizvadīto spēļu starp visām komandām.
Tā ka ir potenciāls būt vēl augstāk.
Ja par pārsteigumiem, tad Filadelfija arī noteikti tāds ir.
, 2016-12-17 10:30, pirms 7 gadiem
toms_kranihs_104137610074211 rakstīja: Ko tāds nejēga kā Zemgus dara NHL? Viņš pat Šveicē būtu tikpat nerezultatīvs kā Ķēniņs
Neapnīk!?
Ko tu piedāvā? Vai, lai viņš pats lauž līgumu un brauc prom no NHL labprātīgi?
, 2016-12-17 11:19, pirms 7 gadiem
toms_kranihs_104137610074211 rakstīja: Ko tāds nejēga kā Zemgus dara NHL? Viņš pat Šveicē būtu tikpat nerezultatīvs kā Ķēniņs
Un ka tads nejega ka tu, nebiji salvetes atlieka?O_o
, 2016-12-17 13:00, pirms 7 gadiem
Es personīgi Zemgum ieteiktu ieerīkot savā mājā slikla grīdu un Nopirkt vārtus, katru mīļu minūti trenēt metienu uz precizitāti! NHL no čoma 4 metieniem vienam toč jālido iekšā vārtos, Profesionālim jāprot izmantot viena no četrām iespējām!
, 2016-12-17 13:06, pirms 7 gadiem
Vienīgā Zemgusa izdzīvošanas formula NHL ir vienkārša, savas iespējamās epizodes iet līdz galam maksimāli, tad jau arī rezultāts būs!
, 2016-12-17 13:18, pirms 7 gadiem
Analizējot šogad Zemgusam statistku, vienkarši sakot pat ļoti maz metienu čomam 46 metieni 29 spēlēs, vidēji, ja izdala pat spēlē nesanāk 2 metieni, sanāk 1,6 metieni spēlē tas ir maz ļoti maz!
Izpētot pēdējās piecas spēles var redzēt ka, ik katru otro spēli vispār nav metienu par vārtiem!
Visu cieņu labi pēdējās spēles Zemgum spēles laiks bija vidēji 10 minūtes, saprotu varbūt vārtu gūtu būs mazāk, bet metienus, obligāti jāpalielina līdz 6 metieniem spēlē, tad es domāju būs vārti un rezultāts!
, 2016-12-17 13:28, pirms 7 gadiem
Girgensonam 17 spljavieni, 6 piezemieni uz pecpuses un viena acuskatiena sadursme ar pretinieku vartsargu.
, 2016-12-17 13:30, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Vienīgā Zemgusa izdzīvošanas formula NHL ir vienkārša, savas iespējamās epizodes iet līdz galam maksimāli, tad jau arī rezultāts būs!
?!
ledusa, medusa?
ledusam, medusam?
ludusu, medusu?!!
vai tiešām ir tik grūti noskaidrot vārda Zemgus (arī ledus, medus utml) pareizu locīšanu?
, 2016-12-17 14:09, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Es personīgi Zemgum ieteiktu ieerīkot savā mājā slikla grīdu un Nopirkt vārtus, katru mīļu minūti trenēt metienu uz precizitāti! NHL no čoma 4 metieniem vienam toč jālido iekšā vārtos, Profesionālim jāprot izmantot viena no četrām iespējām!
Viena no 4 iespējām ir 25%. Tā ir Grecka precizitāte 80tajos. Labi metēji sezonā notur vismaz 11-12%. Bet, to visu pasakot, Girgensonam 10 procentiem nav tuvu. Pagājušajā sezonā zem 5% bija, šosezon neesmu skatījies.

Un par pārsteigumu klāt Kolumbusai un Filadelfijai var likt Edmontonu un Otavu. Piedevām šogad austrumu konkurence ir ļooti blīva, nav izteiktu pastarīšu. No līderiem šķietami Reindžeri un Monreāla bija aizbēguši, bet būtībā tur pat vien ir.
Rietumi? Čikāga.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
5

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).
"Rangers" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Kraideram hat-trick, četri vārti 3. periodā ieved ''Rangers'' konferences finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par pirmo Austrumu konferences finālisti Stenlija kausa izcīņā kļuvusi Ņujorkas ''Rangers'', kas trešajā periodā guva četrus vārtus un apspēlēja Karolīnas ''Hurricanes'' ar 5:3, triumfējot arī sērijā ar 4-2.